Купити кульки оптом із поліетилену від виробника

26.11.21

Поліетиленові кульки – це одна з найпопулярніших категорій продуктів з полімерної плівки. Власне, їх ви напевно бачите в магазині, супермаркеті, аптеці або на ринку. Поліетиленова продукція використовується у всіх типах упаковки та має кілька вагомих плюсів.

Шарики з поліетилену, як і серійні пакети, одна з універсальних форм витратної упаковки. Вони практичні у використанні, копійчані та їх можна замовити зі складу не витрачаючи час на виготовлення.

Поліетиленові кульки – оптом завжди дешевше

Широка сфера застосування робить їх унікальними як у роздрібній торгівлі, промисловості, так і на побутовому рівні. У нас, ви можете придбати поліетиленові кульки, а також безліч позицій асортименту, нанесення логотипу за найпривабливішими цінами.

Купуючи упаковку, оцініть, що буде найвигіднішим вибором для вашого бізнесу, яким характеристикам повинні відповідати обгорткові матеріали для того, щоб забезпечити збереження та презентацію товарів.

Ціна поліетиленових кульків, як і інших серійних пакетів, незмінно нижча. Вони випускаються стандартних розмірів і в наявності. Доставка відбувається у день оформлення заявки.

Якість гарантується тим, що ми використовуємо для виробництва власне новітнє обладнання без посередників (екструдери, флексомашини), виключно сертифіковану, перевірену сировину (пет гранулу, безпечні барвники, фарби), сучасні технології, які безперервно оновлюються та допрацьовуються, а також налагоджену систему контролю якості . А головне – у нас працює перевірена часом команда фахівців із багаторічним досвідом та бажанням, люди, які люблять свою справу!

Поліетиленові кульки можуть витримувати досить велику вагу, щоб переносити товар. Вони компактні та легкі, але при цьому дуже міцні. Еластичний поліетилен не розтягується і не проривається під вагою, тому будьте впевнені у надійності упаковки.

Якщо вам складно визначитися, який варіант упаковки підходить для ваших виробів, перед замовленням зверніться за допомогою до менеджера з продажу. У компанії «Імпласт» ми не просто виготовляємо та продаємо поліетиленову продукцію, що відповідає державним стандартам, а намагаємося допомогти клієнтам, запропонувати їм саме те, що підійде їхній діяльності.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow