Пакети для корму кролів

26.11.21

Одними з важливих і популярних товарів для тварин є сухі корми, які повинні зберігатися і продаватися в пакувальних виробах з хорошими бар'єрними властивостями по відношенню до вологи, жиру та газу. До складу кормових сумішей для кролів входять компоненти для їхнього повноцінного розвитку, які повинні належним чином упаковуватися і захищатися від негативного зовнішнього впливу, щоб не втратити своїх властивостей.

Спеціальні поліетиленові пакети, що випускаються на виробництві Імпласт, користуються популярністю у виробників кормів для тварин, оскільки відповідають необхідним вимогам. Крім того, важливими аргументами на користь закупівлі цих пакувальних матеріалів є можливість нанесення фірмового друку на пакувальні вироби та низька ціна.

Поліетиленові пакети для кормів тварин

Комплексні фасовані кормові суміші для вирощування кролів належать до категорії сухих. Найчастіше вони гранульовані. Полімерні пакувальні матеріали, порівняно з іншими видами упаковки, більш практичні, надійні та доступні за ціною.

Поліетиленові пакети для кормів тварин зберігають усі вітаміни та мінеральні добавки, необхідні для повноцінного розвитку кролів. На відміну від картонних коробок, пластикова упаковка повністю герметична, надійно захищає корм від намокання та погіршення їх поживних властивостей. Оскільки гранульовані корми для тварин не сумісні з потраплянням вологи, застосування поліетиленових пакувальних виробів є правильним рішенням.

Фасування кормів для кролів у поліетиленові пакети зручне тим, що продукція після відкриття упаковки невеликого обсягу не встигає зіпсуватися та втратити свої властивості. Крім того, покупцям простіше переносити не дуже тяжку вагу.

Залежно від ваших потреб та оснащеності ваших фасувальних ліній ручним або автоматичним обладнанням, ми можемо постачати поліетиленову упаковку у вигляді рукава, напіврукави або незапечатаних пакетів.

Виробнича компанія «Імпласт» випускає поліетиленову упаковку для кормів кролів, що забезпечує надійний захист від негативних факторів, які можуть вплинути на їхнє зберігання. Поліетиленова плівка не вступає у взаємодію з товаром, шви упаковки надійно зварюються.

Пластикові пакети, що випускаються у нас, повністю відповідають необхідним гігієнічним нормам, оскільки випускаються з первинних сертифікованих гранул. Вони повністю безпечні як тваринам, так здоров'ю людини.

Наша упаковка допоможе вам не лише зберегти тривалий час поживні властивості кормових сумішей для тварин, але й зробити цей товар привабливішим в очах покупців. Для цього використовуємо флексографічний спосіб друку зображення на упаковці.

Фірмові пакети для корму кролів

Поліетиленова упаковка має оптимальне співвідношення ціна-якість у порівнянні з іншими аналогами. Але це не єдина їхня гідність. Так, дуже популярним у клієнтів є можливість друку на упаковці логотипу. Завдяки фірмовим відмітним знакам та корисній для клієнта інформації (склад кормів, інструкція з використання та ін.) довіра та привабливість до такої продукції зростає: тільки завдяки фірмовій упаковці ви можете продавати корми для тварин дорожче та робити це набагато ефективніше.

Якщо вас цікавить питання виготовлення оптом поліетиленових пакетів або мішків для упаковки різних кормів для тварин, включаючи корми для кролів, звертайтеся до компанії «Імпласт», яка виготовить для вас фірмову упаковку за привабливими цінами.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow