Поліетиленові пакети з клейкою стрічкою

26.11.21

Поліетиленові пакети з клейкою стрічкою

Пакети пакувальні з клейкою стрічкою не дарма займають гідне місце на ринку продажів. Вони не вимагають спеціального обладнання для запаювання, їх можна неодноразово відкривати і закривати, при цьому, не пошкоджуючи пакета. Вони незамінні для упаковки сувенірної та поліграфічної продукції, текстилю і т. д.

Пакети з липкою стрічкою порівняно недавно прийшли в наше життя, але вже стали улюбленим пакувальним матеріалом для багатьох. Споживачі відмічають простоту і зручність їх використання, завдяки чому цей вид пакетів постійно розширює сферу свого застосування.

Для компаній, що пов’язані з поліграфією, швейним виробництвом і для багатьох інших галузей промисловості виробництво «Імпласт» запропонує доступну за ціною пакувальну продукцію та вигідні умови співпраці.

Де застосовуються поліетиленові пакети, що мають клейку стрічку

Цей вид пакувального товару можна використовувати для багатьох цілей. У пакети з клейкою стрічкою розфасовують різного роду дрібноштучний товар, рекламні буклети і журнали, а також інший промо-матеріал. Такі пакети захистять їх вміст від забруднень завдяки тому, що вони випускаються з міцного матеріалу. Дуже вдалим рішенням вважається використання цих пакувальних виробів в якості чохлів для одягу. Така поліетиленова продукція, що має великий розмір, дозволяє не переживати про збереження речей. Крім того, в ці пакувальні вироби, що виготовляються з якісної поліетиленової плівки, стали упаковувати хлібобулочні товари, поліграфічну продукцію та компакт-диски, а це говорить про те, що сфера їх застосування постійно зростає.

Пакети з клейкою стрічкою мають ряд переваг перед своїми аналогами. Їх зручно відкривати і закривати, не витрачаючи при цьому багато часу і сил. Цього не можна сказати про звичайні пакети: щоб упакувати продукцію в них, іноді потрібно виконати ряд досить-таки складних, а часом, і дуже дорогих дій. Ще одна особливість пакетів цього різновиду полягає в можливості їх неодноразового використання.

Поліетиленові пакети мають клейку смугу та оснащені легкою захисною плівкою, що знімається під час запечатування. Далі край згинається, і, в результаті, упаковка щільно запечатується. Переваги такої конструкції безперечні: проста і недорога технологія забезпечує надійний захист вмісту пакета від забруднення. Крім того, особливий клейовий склад допускає багаторазове використання замку без зниження його функціональності. До восьми разів відкриття і закриття клапана буде надійним. Простота запечатування пакетів і відсутність необхідності в спеціальних пристроях для використання замку робить упаковку зручною і практичною. Тому бажаючих придбати у нас таку пакувальну продукцію вистачає.

Замовити поліетиленові пакети з клейкою стрічкою у виробника

На виробництві «Імпласт» пакети з клейкою стрічкою випускаються з первинної гранульованої сировини. Завдяки еластичності цього матеріалу, хорошому розтягуванню і досить невисокій вартості, застосування цих пакетів для будь-якого виду бізнесу є оптимальним рішенням. Такі пакети можуть бути різними за розміром, ми їх можемо випускати з нанесенням флексодруку логотипу або малюнку, а також без них. Фірмові пакувальні вироби з нанесенням другу використовують для додаткової реклами.

Ще одним важливим для усіх бонусом є невисока ціна нашої продукції, яка пояснюється низькою собівартістю виробництва. Область застосування подібної упаковки не обмежена, тому підприємці самого різного бізнесу закуповують цю продукцію у нас в оптових обсягах.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow