Друк пакетів для реклами

26.11.21

Друк пакетів для реклами

Друк пакетів для реклами хороший спосіб збільшити впізнаваність вашого бренду і залучити клієнтів до свого бізнесу. Друк на упаковцідавно відомий і широко використовується в рекламних цілях практично в будь-якій галузі промисловості.

Власний фірмовий стиль, як і вироблена корпоративна культура, створюють неповторний імідж підприємства. Для комерційних торгових організацій і фірм, що надають послуги в середовищі жорсткої конкуренції, як ніколи важливо мати надійну і красиву упаковку, що привертає увагу оточуючих. Друк на пакетах для реклами - швидкий спосіб поширення інформації про новий товар або магазин.

Чому поліетиленові пакети з логотипом ефективний спосіб реклами

Друк на пакетах для реклами - економія чи ні? Поліетиленові пакети з друком- це відмінний елемент реклами, як самостійний елемент, так і частина маркетингових заходів, який може «працювати» ефективно і досить довго. Особливо з огляду на невисоку вартість друку на пакетах і багатофункціональність пакетів з логотипом, можна з упевненістю сказати, що друк на пакетах для реклами - один з найоптимальніших варіантів просування для власної торгової марки. За оцінками експертів, які проводили статистичні виміри, друк пакетів для реклами може гарантувати, що приблизно 300 відвідувачів зможуть побачити надруковану на ньому інформацію за період його використання. Такого результату не дає більше не один з відомих видів реклами.

Особливості друку поліетиленових пакетів з логотипом

Компанія Імпласт пропонує послуги з виготовлення поліетиленових пакетів з логотипом. Друк на пакетах здійснюється за допомогою двох методів: флексографії і шовкотрафаретного друку. Флексографія застосовується для друку пакетів для реклами оптовими тиражами від 5000 шт. Зазвичай на щільних шорсткуватих пакетах майка. Шовкотрафаретний друк дозволяє виготовляти брендовані пакети невеликими тиражами від 100шт. Дуже добре підходить для друку брендованих пакетів в рекламних цілях.

Одним із спеціалізованих напрямків нашої виробничої компанії є друк на поліетиленовій упаковці. При цьому на пакетахможе бути надруковане зображенняв один або кілька кольорів (до 4).Виробництво поліетиленових пакетів для реклами з логотипом за допомогою трафаретного друку дозволяє виготовляти невеликі тиражі від 100 штук, при цьому ви можете вибрати потрібний розмір або замовити нестандартний пакет за індивідуальними параметрами, кількість кольорів, тираж, а також, скільки сторін 1 або 2 необхідно задрукувати. Переглянути основні вимоги до оформлення макета для трафаретного і флексографічного друку на пакетах можна на сайті нашої компанії.

Для нанесення друку на пакет для реклами ми пропонуємо наступні види пакетів:

  • Поліетилен високого тиску (гладкий) і низького (шелесткий).
  • Тип ручок: «банан», ручка додатково посилена, донна складка і «майка» з бічними фальцами.
  • Кольори пакету: білий, синій, жовтий, червоний, срібло, чорний і друк на пакеті до 4х кольорів.
  • Використання сертифікованої сировини і сучасної технології.
  • Наявність документів про відповідність виготовлених пакетів з друком для реклами стандартам державного зразка.
  • Оперативність виробництва і доставки пакетів з печаткою для реклами.

Замовити друк на пакетах для реклами

Компанія Імпласт здійснює друк на пакетах для реклами в найкоротші терміни за цінами нижчими за середні. Доставляємо готову продукцію по всій території України:умови відправки, форму оплати та приблизний розрахунок вартості тиражу можна дізнатися, зателефонувавши в офіс або залишивши онлайн-заявку. Наші менеджери з продажу обов'язково зв'яжуться з вами для уточнення деталей і нададуть безкоштовну консультацію.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow