Вантажопідйомність пакетів

26.11.21

Вантажопідйомність пакетів

Вантажопідйомність кульків

Купуючи пакети або кульки, ми в першу чергу повинні дивитися, чи вони відповідають вантажу, який ми хочемо в них розмістити. Не хочеться, щоб ручки прорвалися через тяжкість і наші покупки зашкодили. Обслуговуючи клієнтів, продавець повинен бути на 100% впевнений, що упаковка витримає тривале транспортування і збереже свій первісний вигляд.

Як підібрати оптимальну щільність поліетилену та розмір виробу, щоб не переплачувати за невикористану вантажопідйомність та при цьому забезпечити покупця широким вибором різних пакетів.

Як визначити вантажопідйомність кульків потрібну для вашого товару

Міцні кульки найчастіше «майка» найчастіше використовуються у торгівлі. У такі пакети упаковують речі чи продовольчі продукти. Своєю міцністю вони мають особливої конфігурації. Додатковий внутрішній обсяг пакету створюють донні складки та бічні фальці. А цілісні еластичні ручки з 4 шаром матеріалу відповідають за вантажопідйомність.

Висока вантажопідйомність кульок - це можливість використання їх як інструмент для рекламних заходів або маркетингової кампанії. Ціни на продукцію зі складу (фасувальні, «банан», серійні) або вартість індивідуального замовлення ви можете переглянути на сайті компанії «Імпласт».

Вартість кульків на замовлення прораховується під кожного споживача, залежно від технічних характеристик, кольоровості друку та кількості штук у тиражі. Безумовно, для постійних партнерів працює гнучка система оптових знижок та бонусів. Подивитися більше про доставку та оплату ви також можете дізнатися у нашого менеджера, всі телефони та адресу електронної скриньки вказані у розділі «Контакти».

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow