Виготовлення пакетів із логотипом Харків

26.11.21

Виготовлення пакетів з логотипом Харків – ціль зображення торгової марки

В умовах сучасного ринку пакети з логотипом – це серйозний рекламний майданчик. Пакет з яскравим малюнком стане прекрасним рекламним носієм. Враховуючи скільки щодня, використовується поліетилену, поширення інформації в такий спосіб не потребує багато часу та вкладень.

Замовивши подарункову упаковку з логотипом фірми, ви збільшуєте кількість можливих клієнтів із кожним новим продажем. Кожен покупець стає «розповсюджувачем» реклами, виходячи з магазину з брендованим пакетом.

Залежно від якості, поліетилен прослужить не одну покупку, а отже, реклама працюватиме набагато довше, ніж один похід за покупками.

Замовити поліетиленові пакети з логотипом у Харкові

Актуальність поліетиленової упаковки у Харкові обумовлена наявністю розвиненої промисловості та торгівлі. Як і інших великих містах, потреба бізнесу в пакувальних матеріалах зростає зі збільшенням сектора економіки.

Купуючи поліетиленові пакети, уважно вибирайте якість поліетилену. Власне сировина визначає ключові фактори майбутнього товару, а саме, наскільки він буде:

  • Міцним, тобто стійким до розтягування та пошкоджень.
  • Еластично, не буде змінюватися, і переламуватися при тривалому зберіганні.
  • Матеріал впливаємо на чіткість друку та її стійкість.
  • Зовнішній вигляд важливий як презентаційна складова.

Якщо вам складно самостійно підібрати потрібні параметри, зверніться по допомогу до наших консультантів.

Нанесення печатки на пакети компанія «Імпласт» проводить методами шовкотрафарету та флексодруку. Щоб отримати максимально ідентичне задумі зображення продумайте деталі макету проекту, що розробляється при складанні техкарти для виробництва. Саме вона є еталоном для відтворення всієї партії.

Замовивши у нас друк на поліетиленовому пакеті індивідуального логотипу, ви отримуєте продукт, який відповідає державним стандартам, виготовлений з огляду на нюанси вказані споживачем, доставлений у строк з безкоштовною доставкою по Харкову.

Для того щоб отримати додаткову інформацію про безкоштовну доставку по Харкову та іншим регіонам України, зв'яжіться з нашим менеджером по телефону, всі контакти знаходяться на сайті.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow