Як отримати ідеальні пакети з логотипом

26.11.21

Як отримати ідеальні пакети з логотипом

Торгові фірми бувають різних розмірів: від маленьких магазинів до відомих великих брендів. Як бізнесмени ви завжди повинні продавати свій бренд. Одним із способів досягнення цього є використання привабливого дизайну поліетиленових кульок. Пакети з логотипом є дуже важливими для нашого повсякденного життя. Майже неможливо провести день, щоби не побачити фірмовий поліетиленовий пакет. Вони всюди оточують нас. Можливо, ви не звертали на це уваги, але чудові ідеї щодо їхнього дизайну допоможуть вам просувати ваш бренд і бізнес в цілому.

Пакети з логотипом для просування вашого бізнесу

Досить прості ідеї щодо дизайну куль для покупок допоможуть вам успішно розвиватися. Перше, що вам слід зробити, це перейти на використання фірмових пакетів із власним маркуванням. Ці кульки поширюються самими споживачами і можуть залучити інших потенційних клієнтів навіть достатньої відстані від місця торгівлі. Щодо цього бажано використовувати якісні пакети, розраховані на багаторазове використання, тим більше що вони не такі дорогі, як це може здатися на перший погляд.

При виготовленні пакувальних виробів необхідно використовувати матеріали, які забезпечать необхідні для вашого бізнесу експлуатаційні характеристики упаковки, що залежать від товару, що продається. Після вибору матеріалу, наступне, що потрібно зробити, це вибрати стиль. Знову ж таки стиль буде залежати від того, яку продукцію потрібно буде запакувати.

Для бізнесу-початківця бажано вибирати пакети з логотипом, аналогічні тим, які використовують компанії-конкуренти з вашої галузі. Ваша мета – стати кращими, тому постарайтеся бути унікальними у своїх проектах. Спробуйте за допомогою фахівців додати трохи різноманітності, вибравши два чи три дизайни з часом.

Кольори дуже важливі для брендингу. Як бізнесмени, ви маєте це знати. Деякі з найбільших брендів у світі відомі за кольором. Якщо ви правильно налаштуєте колір, ви привертатимете до них підвищену увагу.

Найкраще, щоб кольори, які ви вибираєте для своїх пакетів, відповідали вашій діловій ідентичності. Наприклад, якщо ваш фірмовий колір червоний, ваш дизайн поліетиленового пакета повинен мати червоний колір. Якщо у вас немає фірмової палітри, використовуйте колір вашого логотипу чи веб-сайту. Альтернативою логотипу може бути назва вашої компанії, надрукована на пакетах. Його краще надрукувати на великих кульках, щоб текст був добре видно на відстані.

Не намагайтеся змішувати дуже багато кольорів, бажано вибрати максимум три кольори. Переконайтеся, що кольори виділятимуться на полотні пакета, щоб ваш бренд був пізнаваний.

Вам не обов'язково робити дизайн для поліетиленових пакетів. Якщо ви не розумієтеся на дизайні, краще довірити створення оригінал-макета пакетів з логотипом професіоналам.

Замовити пакети з логотипом у виробника

Важливо виготовити якісні фірмові пакувальні вироби та уявити свою компанію якнайкраще. Ось чому "Імпласт" пропонує індивідуальні рішення для різних фірм виготовлення пакетів з логотипом. Ми зможемо створити ідеальне пакування для вашої продукції, пропонуючи широкий вибір виробів для персоналізації.

Навіть якщо ви розробили дизайн самостійно, однаково наші професіонали повинні затвердити його. Оскільки у нас багаторічний досвід виробництва пакетів з логотипом, то знаємо всі підводні камені нанесення фірмового друку. Використовуйте лише найкращі рішення для вашого бізнесу!

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow