Кульки з логотипом у Києві

26.11.21

Чому друк на поверхні пакета такий популярний, що робить кульки з логотипом такими помітними? Справа у сприйнятті людського ока. Ми можемо пропустити банер, проїжджаючи на автомобілі або машинально закривати настирливу рекламу в інтернеті, але в натовпі на вулиці, в громадському транспорті, багатолюдному місці часто ми дивимося на перехожих мимохіть, запам'ятовуючи яскраві деталі їхнього образу. Барвиста фірмова упаковка компанії – ось, що буде впадати у вічі і надовго залишатися в пам'яті. Кожен покупець, що вийшов із вашого супермаркету, стане свого роду розповсюджувачем торгової марки.

Кульки з логотипом є важливим елементом будь-якого просування. Якщо ви хочете зробити ваш бізнес більш конкурентоспроможним, ви будете не тільки розвивати виробництво та покращувати технологію, а й активно вкладатись у рекламу.

Купити кульки з логотипом з доставкою

Сьогодні безліч фірм пропоную поліграфічні послуги для вашого бізнесу, у тому числі друк на поліетиленових кульках логотипу вашої торгової марки або створення іншого виду індивідуального пакування. Кульки з логотипом – простий і невигадливий спосіб нагадувати своїм покупцям, де вони завжди зможуть придбати товар або отримати послугу.

Фірмова упаковка виявляє не нав'язливе, але водночас постійне нагадування, адже поліетиленові кульки можна використовувати повторно, а якісний друк дозволяє зберігати зовнішній вигляд на тривалий період використання кульки з логотипом, дозволяючи повторно залучати покупців.

Замовити виготовлення поліетиленових пакетів у компанії Імпласт можна за два кліки: зайдіть на сайт https://implast.com.ua/uk/ та залиште онлайн-заявку. Ми розглянемо лист у найкоротший термін. Наші менеджери оперативно обробляють вхідну інформацію та негайно передзвонюють усім зацікавленим клієнтам.

Значно допоможе прискорити процес прорахунку, якщо Ви заздалегідь продумаєте основні позиції, необхідні для виготовлення партії кульків з логотипом:

  • Розмір та щільність плівки для бажаного кулька.
  • Тираж (кількість штук).
  • Наявність друку (ми можемо нанести до 4 кольорів на 1 заготівлю кулька).
  • Кількість сторін друку на кульці 1 або 2.

Ми будемо раді відповісти на всі питання і прийти на допомогу в будь-якій ситуації. Наші досвідчені консультанти не лише допоможуть з підбором матеріалу для кульків та варіантів друку логотипу, але й за необхідності скоригують ціну, підігнавши її до прийнятного з погляду вашого бюджету.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow