Купити пакети оптом в Україні

26.11.21

Купити пакети оптом в Україні

Споживча культура нині передбачає ведення торгової діяльності використання великої кількості пакувальних виробів. Найбільш популярними в Україні є поліетиленові пакети. Оптом вони закуповуються на профільних підприємствах, до яких належить і наша фірма «Імпласт».

У наших виробничих цехах встановлений комплекс сучасного обладнання, що дозволяє випускати широкий асортимент як серійної продукції, так і виробів на замовлення.

Які пакети можна купити оптом

Виробництво «Імпласт» пропонує зі складу такі види готових поліетиленових кульків:

  • пакети майка ("Вишиванка", "Смайлик", "Ukraine", "SuperBag" різних кольорів);
  • пакети банан із прорубною ручкою "Boxx" різних кольорів;
  • пакети банан із посиленою ручкою "Lovers";
  • фасувальні пакети (фасування №9).

Перелік серійної продукції у нас періодично оновлюється залежно від сезонності. Ціна на ці поліетиленові кульки у нас мінімальна порівняно з іншими пропозиціями по Україні.

Основними замовними виробами, які можна купити оптом, - це пакети майка і банан з логотипом. Саме така продукція нашого підприємства є максимально затребуваною в українських споживачів. Основний спосіб нанесення друку – флексографічний, що дозволяє виготовляти великі партії поліетиленових виробів із відмінною якістю. Така продукція відрізняється не тільки фірмовим зображенням, що наноситься, а й видом використовуваної плівки, габаритами та іншими технічними параметрами.

Чому вигідно замовляти пакети оптом

Будь-який замовник компанії «Імпласт» знає, що при оптовому замовленні нашої продукції ви отримуєте хорошу економію за рахунок оптимального режиму виробництва та випуску кульків з поліетилену з мінімальною собівартістю. Це особливо яскраво виражено на замовленій продукції. Так, якщо ви порівняєте ціну на пакети у наших конкурентів, які використовують ручний спосіб друку та вартість нашої фірмової продукції, то вона буде дуже відрізнятися. Тому далеко не випадково, що багато компаній обирають наші виробничі послуги.

Пакети оптом, випущені у наших цехах, відповідають необхідним стандартам та умовам технічних завдань, узгоджених із замовниками. Після налаштування необхідних режимів обладнання під певне замовлення виготовлення поліетиленових кульків відбувається в автоматичному режимі, виключаються помилки, характерні для ручної праці, і ви отримуєте продукцію без шлюбу. Причому якість поліетиленових кульків у всій партії продукції буде однаковою.

Постачання пакетів оптом по Україні від «Імпласт»

Вибираючи постачальника пакувальної продукції, ви повинні бути впевнені, що маєте справу з надійним партнером. Оскільки наша компанія є виробником, і ми повністю контролюємо всі етапи власного виробництва, це безпосередньо позначається на нашій надійності та якості продукції.

Вироблені в наших цехах пакети оптом вирушають Україною замовникам з різних регіонів. У нас є постійні клієнти, що закуповують типові поліетиленові кульки, а також замовники, які віддають перевагу фірмовій продукції з нанесенням друку. Для кожної категорії клієнтів ми готові запропонувати найоптимальніші варіанти виробів. У цьому питанні ви можете покластися на досвід наших кваліфікованих працівників.

Щоб купити пакети оптом в Україні за низькою ціною, звертайтесь до відділу продажу «Імпласт»: чим більше ви замовите, тим вигідніша пропозиція ви отримаєте від наших менеджерів.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow