Купити пакети оптом

26.11.21

Поліетиленовий пакет з логотипом - корисна і потрібна в господарстві річ. Поліетиленові пакети використовують у виробництві, продажах і навіть для потреб громадян міста міськими службами з благоустрою.

Якщо у вас великий торговий бізнес, ви займаєтеся комерцією або доставкою вам не обійтися без надійної якісної упаковки. Купуйте пакети оптом, і ви надовго забезпечите себе обгорткою. Поліетиленовий пакет - універсальний, він підійде для будь-якого товару. Купівля пакетів оптом має ряд переваг:

  • Оптові замовлення пакетів виходять дешевше за вартістю за одиницю продукції.
  • Купуючи пакети оптом, ви не переплачуєте за доставку.
  • Пакети легкі і компактні, тому перевезення і складування оптових партій не складе особливих труднощів.
  • Купуючи оптову партію, ви надовго вирішуєте проблему витратних матеріалів.

Запас поліетиленових пакетів може виручити в дні особливо жвавої торгівлі, наприклад, на вихідні або напередодні свят. Звичайно, все залежить від характеру діяльності і сезону, але пакет настільки часто використовуються, що ви ще не раз переконаєтеся в правильності рішення про покупку оптових партій поліетиленових пакетів з логотипом.

Поліетиленові пакети з логотипом оптом

Вибираючи спосіб друку для поліетиленових пакетів оптовими партіями, слід зазначити, що не кожендрук підійде для великих тиражів.

Для оптового виробництва пакетів з логотипом вам навряд чи підійде метод шовкотрафарету. Дорогий і трудомісткий, він займає багато часу і сил. Такими темпами виробництво 5-10 тисяч пакетів може розтягнутися на багато тижнів.

Так,при флексографії існує обмеження за мінімальним замовленням. Зазвичай мінімальна вага становить приблизно 100 кг., що в перекладі на кількість в залежності від характеристик (розміру і щільності пакету) може скласти в середньому від 3 до 30 тис.шт.

Позитивним в цій технології є те, що зі збільшенням обсягу ціна кожної одиниці істотно знижується. В першу чергу це пов'язано з багаторазовим використанням кліше (форми для відбитка), яке становить значну частку вартості від загальної суми і може використовуватися практично необмежену кількість разів.

При визначенні кількості також необхідно пам'ятати, що остаточний тираж може відрізнятися від планованого, але не більше ніж на 10%. Це пов'язано з технологічними особливостями виробництва і характеристиками даного виду матеріалу.

Де купити поліетиленові пакети оптом

Терміново потрібен надійний оптовий постачальник поліетиленових пакетів з логотипом? Компанія Імпласт займається виробництвом поліетиленових пакетів з логотипом на протязі майже 10 років. Ми працюємо з великими торговими марками і мережами магазинів та підприємствами по всій країні.

Замовляючи виготовлення пакетів з логотипом оптом ви економите гроші, так як працюєте без посередників і будете на 100% впевнені у відповідності готового виробу макету.

Скільки коштує оптова партія пакетів

Остаточна ціна пакета залежить від безлічі факторів. Вартість оптового замовлення пакетів з нанесенням на них логотипу можна уточнити у менеджерів з продажу. Компанія Імпласт пропонує флексографію для друку пакетів великими партіями і шовкотрафаретне нанесення зображень на поліетиленову плівку невеликими тиражами, починаючи від 100 шт. Ціни для замовлення ви можете дізнатися онлайн, заповнивши онлайн-форму на сайті.

Наша фірма приймає замовлення і здійснює доставку полімерної продукції по всіх областях України. Звертаючись до наших офісів в Києві і Харкові за детальною консультацією, попросіть менеджера з продажу прорахувати попередню вартість замовлення і доставки. Ми так само можемо допомогти в проектуванні макета і майбутнього кліше для друку.

Оформіть замовлення на покупку оптової партії пакетів і гарантовано отримайте знижку. Для постійних оптових покупців у нас працює спеціальна гнучка система цін.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow