Кур'єрські пакети оптом

26.11.21

Незалежно від розміру вашого бізнесу є велика ймовірність того, що вам час від часу доводиться відправляти свої товари клієнтам. Кур'єрські пакети, як різновид поліетиленової упаковки, можуть використовуватися для відправки самої різної продукції, знижуючи витрати на транспортні витрати.

Кур'єрські пакети – це легкі кульки, виготовлені із міцної поліетиленової плівки, стійкої до зовнішніх впливів, що забезпечує надійну доставку. Як правило, вони бувають білого чи сірого кольору і можуть бути різних розмірів. До інших їх важливих переваг слід віднести довговічність, можливість багаторазового використання (залежно від конструкції), меншу вагу в порівнянні з іншими пакувальними рішеннями, та більш доступна вартість, ніж варіанти доставки з використанням гофрокартонної упаковки.

Особливості кур'єрських пакетів

Кур'єрські пакети відмінно підходять для доставки предметів, які не є крихкими, наприклад, таких як одяг, художні та друковані видання, аксесуари, взуття, книги, тканини, пряжа та багато іншого. Цей список не є повним, але дозволяє показати, для якої продукції вони оптимально підходять. Якщо ваш товар тендітний, вам потрібно вибрати варіант з великою кількістю відступів, амортизацією та заповненням порожнеч.

Як зазначалося вище, цей тип поліетиленових кульків ідеально підходить для безпечної та надійної доставки ваших товарів, заощаджуючи при цьому витрати вашої компанії. При використанні великого або важкого коробкового матеріалу ваші витрати автоматично збільшуються в залежності від розмірів та ваги доданого транспортувального матеріалу. Заміна коробок на використання поліетиленових пакетів практично не збільшує вагу продукції, що відправляється, і зберігає розміри, аналогічні розміру самого товару. Це не тільки заощаджує витрати для вашого бізнесу, а й скорочує витрати на доставку, а також допомагає заощадити гроші ваших клієнтів.

Крім того, з нашими кур'єрськими пакетами доставка товарів стане для вас презентабельнішою, що особливо важливо для роботи інтернет-магазинів та приватних підприємців, які ведуть торгівлю онлайн, яка передбачає відправку всіх покупок кур'єрською поштою. Щоб не було затримок у відправленні оплачених товарів, ви повинні мати достатній обсяг цих пакувальних виробів.

Зазвичай такі поліетиленові кульки випускаються у нас на виробництві із щільністю від 30 мікрон. Це дозволяє їм витримувати досить велике навантаження при виникненні такої, зберігаючи упаковку та її вміст без пошкоджень. З лицьового боку пакети для кур'єрської відправки мають білий або сірий колір, а всередині вони, як правило, чорні. Найчастіше у нас випускаються типові вироби без друку, але за потреби на білому тлі ми можемо здійснити флексодрук вашого логотипу, щоб ви мали власні фірмові кульки для відправки.

Замовити кур'єрські пакети оптом

Вибір компанії «Імпласт» для закупівлі цих поліетиленових кульків є оптимальним рішенням: при замовленні у нас кур'єрських пакетів оптом ви гарантовано отримуєте найкращу ціну та високу якість, яка контролюється нами самими на власному виробництві. Для випуску продукції ми вибираємо найкращу сировину, щоб унеможливити появу шлюбу. Цьому сприяє використання сучасного екструзійного та пакеторобного обладнання.

Відділ продажів працює у тісному взаємозв'язку з виробництвом, тому звернувшись до нас, ви можете бути впевнені в оперативності та чіткості виконання замовлення на постачання вам необхідних кур'єрських пакетів.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow