Пакет Майка та Банан

26.11.21

Пакет Майка та Банан

Флексодрук при виготовленні пакетів майка та банан

Найпоширенішими та популярнішими вважаються два різновиди поліетиленових пакетів – це «майка» та «банан». Крім своєї практичності та дешевизни собівартості, вони також добре справляються з маркетинговими завданнями для просування компанії, збільшення впізнаваності бренду.

Фірмові пакети можуть виконувати одночасно кілька функцій – рекламувати послуги та товари вашої компанії, продукцію магазину та бути упаковкою для рекламно-сувенірної продукції або використовуватись як презентаційні матеріали.

Вигоди від застосування флексографічного друку

Користь від друку логотипу на пакети або будь-якої іншої інформації вже давно всім зрозуміла. Чим барвистіший і цікавіший зовні, тим сильніше він зацікавить як покупця, так і середньо статичного перехожого. Вибираючи для свого бізнесу упаковку та спосіб нанесення відбитка, зверніть увагу на флексографію.

Основна перевага даного методу полягає у можливості виконання великого тиражу, зазвичай, понад 5000 примірників за короткий термін виконання замовлення протягом двох тижнів.

На вартість готової продукції з нанесенням логотипу за допомогою флексографії впливає низка факторів:

  • Розмір пакета, його щільність, наявність донної ручки та бічних фальців.
  • Розмір області запечатування та кількість сторін друку.
  • Кількість кольорів у зображенні.

Досить трудомісткий процес, що вимагає уважності та акуратності. Але навіть у великих замовленнях, партіями понад 5000 тисяч виробів якість друку залишається на належному рівні відповідно до державного стандарту. Використання флексодруку при виготовленні пакетів «майка» та «банан» допомагає швидко і дешево надовго забезпечити торговельну мережу, організацію чи промислове підприємство зручним та недорогим обгортковим матеріалом.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow