Пакети майка для аптек та медустанов

26.11.21

Пакети майка для аптек та медустанов

Поліетиленові пакети значно полегшують роботу аптек та медичних закладів, оскільки вони слугують недорогими та гнучкими пакувальними виробами, що застосовуються для перенесення різних товарів медичного призначення. Незалежно від того, чи йдеться про ліки чи медичне обладнання, майже всі ці товари клієнти зможуть доставити собі додому у досить зручних пакетах майка.

Компанію «Імпласт» вибирають ті замовники, яким необхідно виготовити рекомендовані поліетиленові «мийки» з печаткою логотипу за нормальною ціною.

Особливості пакетів майка для аптек та медустанов

Використовувані в роздрібних аптечних магазинах поліетиленові кульки представлені на касах для упаковки товару, що купується. Більшість аптечних закладів для обслуговування клієнтів використовують пакети майка із власною символікою.

Інші медичні установи, які продають свої товари або медичні послуги, також користуються цими поліетиленовими кульками нарівні з пакетами типу «банан», які ми також випускаємо. Демонстрація власної торгової марки або логотипу аптечної мережі на поліетиленових пакетах є економічно вигідною. Яскраві кольори, ваш логотип та персональне рекламне повідомлення виділять вашу аптеку. Представники аптечного бізнесу давно переконалися на практиці ефективності друку реклами на пакетах, тому вони замовляють у нас пакети майка з логотипом оптом за найнижчою ціною.

Окремими опціями при замовленні пакетів майка є геометричні параметри виробів, матеріал і товщина поліетиленової плівки, що використовується, і особливості зображення для друку. Використання індивідуальних фірмових пакетів є практичним, недорогим та корисним інструментом для розширення іміджу вашого бренду та підвищення поінформованості про ваш медичний заклад.

Разом із упаковкою товару ваша реклама потрапляє безпосередньо до рук споживачів, і вони демонструють її всім навколишнім. Кожен такий фірмовий пакет майка стає мобільним рекламним щитом для вашої компанії, що привертає увагу перехожих. Завдяки тому, що більшість фірмових пакетів майка використовується повторно, ваш бренд буде видно знову і знову протягом усього терміну служби кульків.

При зборі покупок в аптеці або іншому медичному закладі касири дуже швидко складають весь товари в ці прості та зручні кульки, щоб покупці могли легко доставити свої покупки до наступного пункту призначення.

Замовити пакети майка для аптеки чи медичного закладу

При замовленні у нас пакетів необхідно правильно врахувати розміри виробів, які повинні підходити для більшості товарів, які ви продаєте, якщо це можливо, або замовити ряд «мийок» різного розміру, щоб задовольнити потреби ваших клієнтів, пропонуючи їм упаковку, що ідеально підходить під розмір замовлення .

Важливо також правильно вибрати товщину пакетів. Так, для легших товарів медичного призначення хорошим вибором є використання виробів завтовшки 15-16 мкм. Шарики 18-20 мкм найкраще підійдуть для середніх за вагою та обсягом медичних товарів. Але якщо вам потрібні максимально місткі та міцні кульки з печаткою логотипу, ви можете замовити вироби завтовшки від 20 до 50 мкм.

Ми знаємо, що компанії, які спеціалізуються з продажу медичних товарів, не хочуть витрачати свій час на пошук пакувальної продукції від різних постачальників. Ось чому пропозиція від «Імпласт» на виготовлення пакетів майка з індивідуальними параметрами та печаткою логотипу полегшує поставку пакувальних виробів, які ви можете замовити в одному місці за низькою оптовою ціною від виробника.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow