Пакети майка для магазинів пива

26.11.21

компанія «Імпласт» є одним з найбільших оптових виробників та постачальників поліетиленових пакетів для роздрібних магазинів в Україні. Наші пакети майка, що використовуються для пакування та перенесення пляшок пива, міцні, їх дуже зручно носити з собою, і вони є чудовим рекламним майданчиком для магазинів пива.

У нас є знання та досвід для створення дизайну фірмових пакетів майка, які найкраще популяризують ваш пивний магазин і вашу продукцію серед клієнтів. Пакети майка з печаткою логотипу - це можливість рекламувати ваш бізнес із продажу пива багатьом людям, за рахунок того, що ваші клієнти за допомогою фірмових поліетиленових кульок продемонструють вашу рекламу всім, хто оточує на вулиці.

Пакети майка для магазинів пива на замовлення

Ми знаємо, що якість упаковки важлива не тільки для того, щоб ваші клієнти змогли без проблем донести своє пиво, але й щоб ваш магазин і бізнес в цілому сприймався клієнтами як солідний, з високою якістю обслуговування.

Тяжкі пивні пляшки можна легко переносити, використовуючи наші поліетиленові пакети майка, які ми виготовляємо міцними та довговічними. Багато поліетиленових пакетів для пива на виробництві «Імпласт» доступні в різних розмірах і товщинах, а це означає, що ви можете легко знайти упаковку, яка повністю відповідатиме конкретним потребам вашого пивного бізнесу.

Наші пакети майка здатні переносити величезну кількість ваших товарів. Це, у свою чергу, допоможе вам продавати більше своєї хмільної продукції. Оскільки споживачі звертають увагу на якість поліетиленових пакетів, які надає їм ваш пивний магазин, використання вами якісних кульків при обслуговуванні клієнтів підвищить ваш авторитет і, безсумнівно, допоможе вашому бізнесу завоювати їх довіру. Якісні пакети майка від виробника «Імпласт» означатимуть вам більше продажів від ваших постійних клієнтів.

Якщо вам потрібна допомога у виборі правильного виду пакувального виробу або якщо типові пакети з нашого асортименту не відповідають вашим потребам, не соромтеся звертатися до нас. Наша команда консультантів допоможе вам знайти відповідний варіант пакету для вашого бізнесу, який ви зможете замовити у нас із індивідуальними параметрами.

Реклама магазинів пива на пакетах майка

Використання друку логотипу на замовлення пакувальної продукції є безумовною необхідністю, тому що це допомагає вам рекламувати свій магазин. Ви можете заощадити багато грошей зі своїми пластиковими пакетами для пакування пива, замовивши на ньому друк логотипу. Ваші рекламні зусилля, безумовно, окупляться, тому що більшість людей в даний час повторно використовують свої пластикові кульки кілька разів.

Замовивши у нас пакети майка для свого магазину пива, ви отримаєте міцну упаковку, яка справлятиметься з важкими вантажами день за днем. Ми можемо зробити кульки різних модифікацій, будь-якого кольору і графіки, в залежності від того, що ви хочете. Ваші клієнти зможуть повторно використовувати пакети з рекламою, збільшуючи впізнаваність вашого бренду. За рахунок грамотного дизайну та якісного друку ваша фірмова упаковка магазину пива виділятиме ваші кульки з натовпу.

Оскільки ми самі виробляємо пакети майка, ви можете бути впевнені, що завдяки оптимізації виробництва та відсутності посередників при закупівлі ми запропонуємо вам продукцію за мінімально можливою ціною, особливо при великооптових замовленнях.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow