Пакети майка з друком логотипу

26.11.21

Пакети майка з друком логотипу

Найпоширеніший вид поліетиленових пакетів - це пакет-майка. І це не дивно:він активно застосовується в побуті, для упаковки товарів та інших цілей. Компанія «Імпласт» займається виробництвом пакетів типу «майка», що стали ідеальним рішенням в безлічі ситуацій. У нас ви купите фірмові пакети майка, які особливо популярні в торгівлі і промисловості.

Основними достоїнствами цих кульків є велика вантажопідйомність в поєднанні з доступною ціною з усіх видів пакетів з ручками. Як правило, вони виготовляються з поліетилену низького тиску товщиною від 10 до 35 мікрометрів. На даний пакет можна нанести до 4 кольорів, зазвичай 1 або 2 з однієї або з двох сторін.

Їх основне призначення -  пакування продукції торговими компаніями в сфері продовольчих, господарських товарів, де від упаковки потрібний функціонал і мінімальні витрати.

Переваги пакетів майка з логотипом

Судячи з замовлень, що розміщуються на нашому підприємстві, пакети майка є досить привабливими серед клієнтів. Особливо це стосується пакетів з логотипом або з іншою рекламою.

Завдяки нашій виробничій діяльності логотип вашої компанії, рекламний слоган і багато іншого може з'явитися на ваших фірмових пакетах. Така реклама допоможе вашій компанії придбати нових клієнтів, і ваш бізнес буде більш привабливий, адже реклама – це двигун торгівлі.

В процесі виготовлення пакетів майка з друком реклами ми застосовуємо високоефективний флексографічний метод:логотип або будь-який інший малюнокнаноситься на поліетиленову плівку, а далі вже з цього матеріалу виготовляються самі пакети.

При виготовленні пакетів-майок використовується особлива сировина, що забезпечує виробам міцність, практичність і довговічність. Так, ми випускаємо ці кульки з поліетилену низького тиску, що характеризується високою щільністю.

Такі вироби купуються оптом, щоб забезпечити якісною пакувальною продукцією величезної кількості людей, що будуть обслуговуватись у вас. Завдяки великому охвату ефективність рекламного повідомлення буде високою. Про ваші товари і послуги дізнається значна кількість нових потенційних клієнтів.

Купити пакети майка з друком логотипу оптом

При замовленні нашої продукції будуть враховані всі нюанси - колір, малюнок, щільність, розміри конфігурація і будь-які інші моменти, які оговорюються на стадії погодження замовлення.

Ми пропонуємо пакети майка, які відмінно підходять для поширення рекламної інформації. У нас ви купите їх оптом досить дешево. У процесі виробництва ми використовуємо якісні і надійні матеріали, а також сучасне устаткування.

Сьогодні пакети майка перетворилися на невід'ємну частину ведення торгівельного бізнесу, тому потребують прискіпливої уваги при закупівлі. На відміну від інших компаній ми можемо порадувати наших замовників якісними матеріалами, оригінальним дизайном, випуском продукції на замовлення з необхідними параметрами.

Ми завжди дбаємо про якість продукції, щоб не розчаровувати замовників. Вона завжди відповідає високим стандартам. Через це ми пропонуємо якісну продукцію, що дуже важливо з точки зору експлуатаційних показників і задоволення клієнтів.

Питання ціни завжди є одним з найбільш важливих. З цієї причини нами були підготовлені кращі умови для співпраці з усіма клієнтами. Зберігши високу якість продукції, наші фахівці запропонують вам цікаву систему знижок: вона орієнтована на обсяг замовлення, тому при збільшенні закупівель ви зможете для себе знизити вартість.

Купити пакети майка оптом в Україні ви можете в нашій компанії за дуже привабливою ціною. Замовте у нас прорахунок своєї продукції і порівняйте з іншими виробниками.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow