Пакети поліетиленові для просування вашого бізнесу. - Імпласт

26.11.21

Пакети поліетиленові для просування вашого бізнесу. - Імпласт

Пакети поліетиленові як метод просування бізнесу

Ви замислювалися, що коли ми відвідуємо магазини, супермаркети та бутіки нам на очі постійно трапляються певні зображення, поєднання кольорів, грає музика чи ми бачимо однаково одягнений персонал. Все це є частиною корпоративного стилю. Кожна торгова марка намагається виділитися серед конкурентів і цим отримати свою частку покупців.

Маркетингові дослідження довели, що на понад 80% відвідувачів впливає обстановка та оформлення приміщення. Тому досвідчені мерчендайзери так багато приділяють викладанню товарів, розташуванню відділів та стелажів.

Як стати першим у своїй справі

Сучасні методи просування пропонують багаторівневі системи, що включають рекламні акції та створення корпоративної культури компанії. Поліетиленові пакети з логотипом – ще один спосіб залучення нових клієнтів та розширення аудиторії потенційних споживачів. Барвиста реклама з якісно надрукованим чітким зображенням на щільному поліетилені не лише зможуть зацікавити та схилити до покупки, а й будуть гарним пакувальним матеріалом для будь-яких товарів.

Для утримання лідируючих позицій на нестійкому ринку, що часто оновлюється, потрібно завжди тримати руку на пульсі і бути в курсі останніх тенденцій.

Логотип торгової марки, розміщений на поліетиленовому пакеті, робить його фірмовим, тобто частиною маркетингової стратегії, а кожен, хто здійснить покупку, автоматично почне розповсюджувати інформацію про ваш бізнес. Паперові листівки, газети, банери на вулицях і навіть інтернет не дають такої візуальної пам'яті, як ретельно опрацьована символіка підприємства або безпосереднє фото пропонованого продукту. Зорова пам'ять вважається найважливішою частиною пізнання світу, навіть якщо людина не пам'ятає конкретний образ, асоціації з товаром і компанією виробником, так чи інакше, спливуть під час вибору.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow