Пакети поліетиленові серійні та на замовлення

26.11.21

Поліетиленові пакети - упаковка, що найбільше продається. Неможливо уявити навіть маленьку торгову точку, яка б не використовувала поліетилен. Така упаковка максимально відповідає вимогам комерції: щільна, компактна та недорога.

Без такої упаковки не обійтися у промисловості, торгівлі та службах доставок. Поліетиленові пакети застосовуються для перенесення товарів, перевезення, сортування та тривалого зберігання без втрати властивостей вмісту.

Серійна упаковка – причини активної популярності

Прекрасним вибором, кому потрібні стандартні пакувальні вироби оптом, є серійні пакети. Це найпопулярніші та ходові моделі, вони завжди в наявності на складі готової продукції. Не потрібно витрачати час на виготовлення, надсилання одержувачу відбувається в день оформлення замовлення.

До поширених видів такої поліетиленової упаковки відносять:

  • Пакети в рулонах типу "майка" або "фасувальні". Акуратні, міцні кульочки підійдуть для будь-яких товарів.
  • Пакети З ручками – зручний варіант для малогабаритної подарунково-сувенірної продукції, речей та часто використовуються після покупки у побуті.
  • Пакет «Майка» із нейтральним малюнком або без. Найоптимальніша і найвідоміша категорія. Доступні та затребувані, вони використовуються практично в кожному кіоску та супермаркеті.

Практичність і універсальність вживання і низька вартість серійної продукції робить її незамінною в різних сферах життєдіяльності людини. Її може дозволити собі невелика фірма чи нещодавно заснований бізнес. Це відмінне рішення для тих, хто не хоче витрачатися на унікальну упаковку та перенаправляє бюджет на розвиток виробництва та розширення потужностей.

Головним плюсом придбання у виробника є гарантія того, що ви не переплачуєте посередникам.

Серійні поліетиленові пакети – це надійність за вигідну ціну, особливо якщо купувати оптовими партіями. На сторінці ви зможете знайти детальну інформацію про технології випуску, характеристики виробів або звернутися за допомогою до менеджерів.

Сучасне оснащення та передові методи дозволяють компанії «Імпласт» виробляти різноманітний асортимент продукції із поліетилену. На сайті ви можете придбати або замовити виробництво поліетиленових пакетів з індивідуальними параметрами.

Пакети поліетиленові серійні та на замовлення

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow