Друк рекламних пакетів України. Низькі ціни. - Імпласт

26.11.21

Друк рекламних пакетів України. Низькі ціни. - Імпласт

Друк рекламних пакетів в Україні

Виготовлення поліетиленових пакетів з логотипом на замовлення, з доставкою по Україні за короткий термін – вигідна пропозиція для малого та середнього бізнесу. Реклама на тарі завжди була зручним та недорогим заходом щодо збільшення впізнаваності торгової марки та розширення споживчої аудиторії.

Залучити покупців барвистою коробкою та забезпечити виробництво сировиною, пакети з логотипом вирішують обидві завдання за одну плату.

У нас ви зможете замовити поліетиленові пакети малими тиражами та великими оптовими блоками. Для постійних клієнтів передбачено систему знижок та бонусну сітку, які дозволяють економити на великих партіях товарів.

Де замовити поліетиленові пакети з логотипом

Випуск якісної поліетиленової упаковки є трудомістким процесом, що вимагає особливих навичок і знань для отримання найбільш ефективного результату.

Наявність власного виробництва та готових заготовок стандартних розмірів для нанесення друку допомагає за нетривалий термін зробити фірмові товари з вашою рекламою різного типу.

Поліетилен у ролі обгорткового матеріалу має ряд переваг:

  • Привабливі зовнішній вигляд.
  • Відносно невисока ціна за рахунок дешевої собівартості продукції.
  • Міцність та надійність полотна.
  • Блискучу та зносостійку поверхню, приємну на дотик.
  • Універсальність та зручність у застосуванні.
  • Можливість відтворення будь-якого графічного зображення.
  • Довговічність в експлуатації.

Друк на пакетах створені за допомогою методу шовкотрафарету, мають яскраві, соковиті кольори, а нанесений візерунок на поверхні довго не стирається.

Нанесення на плівку малюнка способом флексодруку зацікавить тих, кому потрібні тиражі від 5000шт. та вище або індивідуальні габарити, кольори виробу. Поліетиленові пакети з логотипом на замовлення виробляються за індивідуальною техкартою, що створюється, як і флексоформа для кожного окремого замовлення.

Використання швидковисихаючих фарб при флексодруку дозволяє за обмежений період отримати значні обсяги продукції з багатобарвним друком до 4 кольорів.

Замовити виробництво полімерної продукції в компанії «Імпласт» та отримати консультацію щодо виготовлення та відправки ви можете на сайті, за телефоном або написавши нам на електронну адресу.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow