Поліетиленові мішки і пакети для сміття

26.11.21

Поліетиленові мішки і пакети для сміття

ьогодні поліетиленові мішки та пакети для сміття - це необхідна і не замінима річ як в побутовому застосуванні так і з метою санітарного очищення підприємства. Ними користуються не тільки в окремих організаціях, закладах громадського харчування або благоустрою. Поліетиленові кульки активно застосовуються для видалення твердих відходів комунальними підприємствами санітарного очищення цілих  міст.

Поліетиленові мішки і пакети для сміття: властивості, характеристики, переваги

Поліетилен - абсолютно придатний для упаковки будь-якого виду продукції, навіть з гострими кутами і не рветься миттєво при найменшому пошкодженні або проколі. Поліетилен - міцний, надійний, не пропускає прямі сонячні промені, недорогий матеріал, який не поступається іншим типам полімерів.

Властивості поліетиленових мішків і пакетів для сміття:

  • Високий рівень стійкості до різних механічних пошкоджень.
  • Не втрачає первинних властивостей навіть в умовах екстремальних температур.
  • Вологостійкий, не пропускає сторонні запахи.
  • Інертний до руйнівного впливу агресивних компонентів.
  • Дешева собівартість.

Виробляємо мішки поліетиленові та пакети для сміття з первинної і вторинної сировини. Продукція виготовлена ??компанією «Імпласт» відрізняється міцним донним запаюванням, що забезпечує тривалий термін експлуатації. В процесі виробництва використовується виключно 100% перевірена сировина, що виключає «переріз» поліетилену і впливає на міцність, зносостійкість, до того дозволяє використовувати поліетиленові мішки і пакети вкладиші для упаковки органічною продукції. Щільність поліетилену може бути як стандартною так і підбиратися індивідуально, оскільки ми - це виробник, ви можете замовити нестандартний розмір, товщину і друк за бажанням.

Ми доставляємо по всій Україні, зателефонуйте нашому консультанту і дізнайтеся про акції,що проходять в даний момент, при оптовому замовленні можлива безкоштовна доставка.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow