Поліетиленова плівка

26.11.21

Поліетиленова плівка

Пакувальні вироби на основі поліетилену складають велику частку споживаної упаковки в Україні. Основними причинами цього є відмінні властивості та низька ціна, внаслідок чого ця продукція є доступною для всіх.

Поліетиленова плівка є дуже зручним матеріалом як для кінцевих споживачів, так і для виробників упаковки: вона легка, пластична і при цьому міцна.

Виробник «Імпласт» за весь час своєї роботи має стабільну репутацію надійного постачальника плівки та готових пакувальних виробів. Найбільш вигідно замовляти у нас фірмову продукцію із нанесенням друку.

Властивості поліетиленової плівки

Оскільки будь-яка продукція потребує належного пакування, попит на пакувальні вироби має зростаючий тренд. Поліетиленова плівка зараз популярна як ніколи. Ця тенденція характерна не лише для Харкова, а й для усієї України.

Так, будь-які пакети та пакувальні мішки виготовляються із поліетиленової плівки. Від її якості залежатимуть і експлуатаційні властивості виробів. Це особливо важливо для торгівлі та харчової промисловості, оскільки ці галузі є головними споживачами упаковки.

Для таких клієнтів ми випускаємо поліетиленову плівку з первинної гранули, щоб вироби були повністю безпечні для людини та могли контактувати з харчовими продуктами. Завдяки її використанню продукти харчування довше зберігають свою свіжість, не засихають та не обвітрюються.

Властивості плівкової продукції визначаються сировиною і технологічним режимом виробництва. Так, здатність поліетилену тримати форму та витримувати значні навантаження дає можливість виготовляти пакети різного призначення та місткості.

Завдяки своїй властивості водонепроникності, поліетиленова плівка та вироби з неї надійно перешкоджають проникненню вологи та псування товару. Жири та інші подібні забруднення також не можуть проникнути через такий бар'єр.

Для окремих споживачів ми випускаємо спеціальну плівку для бахіл, стрейч плівку. Будівельні організації, у свою чергу, вважають за краще використовувати більш дешеву сіру або чорну технічну плівку із вторинних полімерних гранул.

Варто окремо відзначити можливість використання поліетиленової плівки як рекламного носія. Так, за допомогою спеціального флексодрукарського обладнання на рулонні матеріали дуже зручно наносити рекламу тієї чи іншої фірми, що полегшує просування її продукції на ринку.

Купити поліетиленову плівку за низькою ціною у Харкові

Виробничий потенціал компанії «Імпласт» у вигляді встановленого у наших цехах спеціалізованого полімерного обладнання дозволяє задовольняти замовлення наших клієнтів у необхідному обсязі.

Можливе виготовлення плівки ПВТ, ПНТ, ПСТ оптовими партіями. Товщина та щільність підбираються в індивідуальному порядку залежно від подальшої експлуатації. Зверніть увагу, що ми пропонуємо не тільки саму плівку, а й готові вироби з неї у вигляді пакетів та мішків.

«Імпласт» має виробничі цехи в Харківській області та є одним із лідерів із випуску поліетиленових виробів в Україні. У нас відмінна якість та прийнятна ціна, тому для тих, кому потрібен гурт на цю продукцію, рекомендуємо звернутися саме до нас.

Ви можете замовити поліетиленову плівку у модифікаціях рукав, напіврукав, рукав із фальцями, полотно. Телефонуйте нам: ми запропонуємо конкурентну ціну на поліетиленову плівку оптом власного виробництва. Продукція, як правило, поставляється у рулонах у межах країни.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow