Замовити скотч з логотипом за найкращою ціною

26.11.21

Останні кілька років фірмові стрічки з печаткою стали невід'ємним елементом роботи комерційних компаній в Україні. Багато наших клієнтів не можуть уявити відправку посилки без використання скотчу з логотипом. Це ідеальний захист при транспортуванні та дуже цікава реклама. Оформлення пакувальних стрічок з печаткою може містити різну інформацію, найважливішою з якої є логотип, номер телефону та адреса сайту.

Навіщо використовувати скотч із логотипом

Використання фірмових пакувальних стрічок може принести багато користі для вас та вашого бізнесу: їхнє застосування забезпечує відмінну підтримку іміджу будь-якої компанії без великих фінансових витрат. При використанні логотип компанії буде доступний широкому колу клієнтів. Скотч з логотипом підкреслить престиж компанії, тому підвищення обізнаності бренду така реклама дуже важлива.

Використання нашого скотчу з логотипом є ідеальним захистом для будь-яких посилок. У процесі відвантаження товару він потрапляє в поле зору безлічі людей, таких як кур'єри, співробітники магазинів, кінцеві споживачі. Прості картонні коробки з безбарвною стрічкою без друку не надсилають жодної інформації про компактність упаковки або про те, хто є відправником. Зовсім інша річ, коли посилки, упаковані скотчем з логотипом, є вітриною компанії-відправника, ненав'язливим рекламним матеріалом, що впливає будь-якого потенційного клієнта.

Таким чином, основною перевагою пакувальних стрічок з логотипом є можливість відмінного та недорогого розкручування вашого бренду. Їхнє використання підвищить престиж вашої компанії, адже багато людей купують очима, і естетика упаковки дуже важлива.

Варто також пам'ятати, що пакувальні стрічки з фірмовою печаткою підвищують привабливість самого товару, надаючи інформацію про те, що компанія, яка надіслала посилку, дбає про свого клієнта, пропонуючи йому найвищу якість послуг, незалежно від вартості.

Завдяки виробничим можливостям, які має наша компанія, ми здатні випускати скотч з логотипом, що викликає позитивні асоціації у клієнтів, що робить їх більш схильними використовувати ваші товари чи послуги.

Замовити якісний та недорогий скотч з логотипом

Покупки у нас – це гарантія отримання якісної продукції. Ви можете замовити лише якісні пакувальні вироби, виготовлені на індивідуальне замовлення, які дуже довговічні.

Скотч з логотипомотом «Імпласт» - це престиж і безпека вашої упаковки. Через найкраще співвідношення ціни та якості, наші фірмові пакувальні стрічки широко використовуються в Україні для пакування картонних коробок та поліетиленових мішків. Технологія виробництва гарантує, що друк на скотчі буде довговічним і добре помітним, а зображення буде захищене від пошкоджень та стирання.

Скотч з логотипом є одним із найкращих способів реклами компанії. Використання такого рішення надає можливість придбати не лише клейку пакувальну стрічку, а й одночасно запустити рекламну акцію. Ціна фірмових рулонів скотчу у нас дуже демократична, і переваги їхньої покупки безцінні. Також варто пам'ятати, про витрати на рекламні кампанії та їх ефективність. Тому варто заздалегідь подумати про цей недорогий та якісний спосіб залучення нових клієнтів.

Не дивно, що ми маємо багато оптових замовників в Україні. Якщо ви хочете стати одним з них та замовити скотч з логотипом за найкращою ціною, будь ласка, зв'яжіться з нами зручним для вас чином.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow