Замовити пакети з логотипом від виробника

26.11.21

Замовити пакети з логотипом від виробника

Найбільш практичними і затребуваними пакетами є вироби з поліетилену. Вони відрізняються міцністю, зносостійкість і великою різноманітністю. При розміщенні замовлення на нашому виробництві клієнт може вибрати будь-які параметри поліетиленового пакета: форму, колір, зображення для друку, розміри, кількість виробів та інше.

Виробництво пакетів з логотипом типу «майка» і «банан»

Виготовлення цієї продукції відбувається наступним чином. Завдяки використанню методу екструзії з первинних гранул ми виготовляємо плівку, яка має форму рукава. Отриманий пакувальний матеріал охолоджується, а після розкочується за допомогою спеціальних валиків. Далі здійснюється розрізання плівки автоматичним ножем і змотування її в рулони потрібного розміру.

Друк логотипу виконується на сучасному флексографічному обладнанні. Цей спосіб є найбільш вигідним незалежно від виду продукції, що випускається у нас.

Якщо Вам потрібні пакети на замовлення з логотипом (дешево), то найнижча ціна є у кульків типу «майка». Виробництво поліетиленових пакетів «майка» здійснюється мінімальним тиражем 10000 - 15000 шт в залежності від розміру і щільності виробів.

Ми готові виготовити оптову партію поліетиленових пакетів «майка» з будь-яким потрібним вам зображенням: для супермаркетів, аптек, продуктових магазинів і т.д. Друк на цих кульках обмежений за кількістю кольорів - це зазвичай 1-2. Для виготовлення пакетів виготовляється флексоформ. Як показує практика, одного комплекту флексоформ вистачає на здійснення не менше 1 мільйона відбитків.

Поліетиленові пакети банан - найпопулярніший вид поліетиленових пакетів для фірмової торгівлі, виставок, конференцій, вручення подарунків партнерам і т.д. Це міцний, надійний, довговічний і естетичний пакет.

Виробнича компанія «Імпласт» пропонує вам пакети з переробній укріпленої ручкою, донною складкою (збільшує місткість пакету) різних кольорів і розмірів з якісним нанесенням зображення і Вашого логотипу.

Це гладкий, еластичний пакет, що тягнеться та не шелестить, зображення на якому виходить яскравим і барвистим. Можливі кольори поліетилену: білий, бірюзовий, бордовий, блакитний, жовтий, зелений, золото, коричневий, червоний, помаранчевий, прозорий, рожевий, салатовий, світло-бежевий, срібло, синій, темно-зелений, темно-синій, фіолетовий, чорний.

Переваги замовлення пакетів з логотипом на виробництві «Імпласт»

У своїй виробничий діяльності ми використовуємо сучасне обладнання. Передові технології дозволяють добиватися стабільно високої якості продукції. Наші вироби з поліетилену міцні, естетичні й акуратні.

Завдяки високій продуктивності ми гарантуємо стислі терміни виконання навіть великих замовлень. Використовуємо якісний первинний поліетилен відомих виробників. Пропонуємо великий вибір варіантів, а також дотримуємося індивідуального підходу.

Пакети виготовляються в різних колірних гамах. Додавання фарби ніяк не впливає на якість самих пакетів, але допомагає привернути увагу потенційних клієнтів. При цьому дана упаковка абсолютно безпечна для здоров'я людини, тому в ній можна зберігати продукцію навіть в невеликих закритих приміщеннях. Згодом такі пакети не втрачають свої експлуатаційні характеристики, тому купувати їх оптом вигідно за найкращою ціною.

Таким чином, фірма «Імпласт» пропонує для оптових замовників різноманітні пакети поліетиленові на вигідних умовах. До ваших послуг великий вибір кольорів і розмірів, оперативна підготовка макету, якісний друк на пакетах методом флексодруку, швидке виконання замовлень будь-якого обсягу.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow