Брендований скотч із печаткою логотипу

26.11.21

Брендований скотч із печаткою логотипу

Клейкі стрічки для упаковки - це один із найпростіших і водночас найбільш ефективних способів ефективного представлення клієнтам елементів візуальної ідентифікації бренду - насамперед його логотипу. Сучасний бізнес вимагає шанобливого ставлення до іміджу, оскільки він є ключем до завоювання довіри споживачів та призводить до збільшення продажів. Як виробник скотчу з логотипом, ми вже допомогли сотням компаній створити дуже естетичний та практичний носій для графічних елементів бренду.

На перший погляд всім звичний скотч, після друку на ньому логотипу компанії стає інструментом для побудови відносин з клієнтами та зміцнення іміджу. Познайомтеся з нами ближче та з'ясуйте, чому варто замовити у нас скотч із логотипом.

Брендований скотч із печаткою логотипу від компанії «Імпласт»

Основою нашої пропозиції є всі види брендованих клейких стрічок, які широко використовуються у бізнесі. Ви можете використовувати їх, щоб естетично та безпечно пакувати свої товари перед їх відправкою клієнтам.

Як відомий виробник скотчу з логотипом, ми не дозволяємо собі експериментувати з якістю нашої продукції. Ми використовуємо новітні технології, які гарантують, що друк на скотчі буде не тільки ефективним і на 100% сумісним з дизайном, але й дуже довговічним. Наша продукція витримає навіть жорстоке поводження. Так що вам не потрібно турбуватися, що ваші посилки будуть виглядати непривабливо після доставки клієнтам. Крім того, скотч з логотипом компанії є додатковим елементом, що захищає від несанкціонованого розкриття посилок та кореспонденції.

Використовуючи нашу пропозицію, ви можете дати волю своїй уяві та замовити друк на пакувальній стрічці практично будь-якого малюнка. Ми друкуємо зображення, яке може складатися одночасно з кількох кольорів, що дозволить вам легко відтворити, наприклад, логотип бренду або інші елементи, що ідентифікують ваш бізнес.

Брендовані пакувальні стрічки для компаній сприяють підвищенню комфорту клієнтів, і, отже, вони є додатковим аргументом для співпраці з вашою компанією. Впізнаваність скотчу з логотипом означає, що одержувач посилки точно знатиме, хто є відправником.

Клейкі стрічки широко використовуються в логістиці, зокрема, звичайно, на складах. Рішення про замовлення скотчу з логотипом ідеально підходить для ситуації, коли використовується загальний простір для зберігання, де знаходяться товари, що належать багатьом підприємствам. Завдяки клейкій стрічці з логотипом компанії, продукція певного бренду буде чітко маркована, що унеможливить ризик помилок.

Замовити скотч з логотипом у компанії «Імпласт»

Довіра до нас багатьох компаній в Україні зумовлена не лише багаторічним досвідом, а й індивідуальним підходом до кожної реалізації та ретельною турботою про найкращу якість продукції. Пакувальні стрічки з логотипом компанії, сигнальні стрічки та інші стрічки – це одна з наших головних спеціалізацій. Міцні матеріали, конкурентоспроможні ціни на скотч із логотипом, стислі терміни – це ще не все. Ми створюємо індивідуальні графічні дизайни, які впізнаються та оригінальні.

Ми виготовляємо на замовлення скотч з логотипом компанії або іншим принтом. Клейка пакувальна стрічка може містити логотип компанії, номер телефону, адресу веб-сайту, а також різні види інформації.

Щоб замовити скотч із логотипом, зв'яжіться з нами зараз для узгодження індивідуального виду друку та інших параметрів замовлення. Співпрацюючи з нашою компанією, ви матимете вигідну ціну на свою брендовану пакувальну продукцію.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow