Біорозкладні пакети майка

26.11.21

Біорозкладні пакети майка

Ці вироби мають експлуатаційні характеристики, аналогічні традиційним пластиковим кулькам. Зручні та екологічні пакети майка від «Імпласт» ідеально підходять для продуктових магазинів, гастрономів та ресторанів на винос. Вони схожі на звичайні поліетиленові пакети-мийки, такі ж жорсткі та міцні, але мають здатність до біологічного розкладання, і тому не становлять загрози для навколишнього середовища.

Коли вибирають біорозкладні пакети майка

Якщо ваш бізнес шукає нові варіанти пакувальних рішень для обслуговування власних покупців, то відмінним рішенням є пропозиція клієнтам пакетів майка. Ці інноваційні кульки виготовляються зі спеціальною біодобавкою, яка допомагає їм розкладатися з часом у певних умовах. Крім того, ці кульки мають привабливий зовнішній вигляд, що допомагає показати покупцям, що вони стають власниками незвичайних пакувальних виробів.

Поліетиленові пакети широко використовуються у супермаркетах та роздрібних мережах. Їх зазвичай вибирають покупці для пакування продуктів та інших товарів. Їх перевага перед паперовими пакетами очевидна: вони вміщують предмети різних розмірів і форм більш ефективно, ніж папір, вони міцніші і, отже, менш схильні до розривів. Пакети-мийки легко переносяться, навіть якщо це відразу кілька кульків одночасно.

Біорозкладні пакети майка є екологічно чистою альтернативою звичайним пластиковим пакетам для покупок. Унікальний пластиковий матеріал передбачає розкладання з часом, але ці кульки такі ж міцні, як і традиційні поліетиленові пакети, що забезпечує вашим клієнтам зручність та спокій. Якщо охорона навколишнього середовища є важливою для вашого бізнесу, ці пакувальні вироби - відмінний вибір для вас.

Для торгових організацій, які продають товари в роздріб, необхідна їхня якісна та недорога упаковка в пунктах продажу. Пакети-мийки для покупок зручніші та доступніші, ніж паперові кульки, і вони більш ефективні для торговельного персоналу на етапі обслуговування покупців. Вони можуть бути персоналізовані та служать чудовим інструментом брендингу. Індивідуальні поліетиленові пакети в Україні дозволяють підприємцям друкувати свої логотипи та маркетингові повідомлення на поверхні кульків. Так як клієнти носять із собою продуктові кульки, вони можуть служити безкоштовними мобільними рекламними агентами вашого магазину і товарів, що продаються вами.

Купити біорозкладні пакети на виробництві «Імпласт»

Якщо вас цікавлять традиційні або біорозкладні пакети майка на замовлення за найнижчими цінами, то придбати їх ви можете у нас. «Імпласт» пропонує біорозкладні пакети майка для продуктових магазинів, супермаркетів, ресторанів та ринків фермерів. Ми також можемо зробити нестандартні пакувальні вироби для магазинів, ресторанів та у разі проведення певних масових заходів.

На пакетах ми можемо надрукувати не лише ваш логотип, але й нанести спеціальний значок, що символізує біорозкладність упаковки, щоб продемонструвати екологічність пакетів та відданість вашій компанії питанням захисту навколишнього середовища. Ми можемо виготовити оптом будь-яку партію біорозкладних пакетів майка з флексодруком логотипу, які будуть відповідати вашому брендингу.

«Імпласт» постачає біорозкладні пакети майка до багатьох продуктових та роздрібних магазинів в Україні. Вони є кращим варіантом для нашого довкілля, ніж паперові пакети у багатьох відношеннях.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow