Друк на пакетах | Замовити фірмові пакети з друком логотипу

26.11.21

Друк на пакетах | Замовити фірмові пакети з друком логотипу

Друк на пакетах - ефективний спосіб реклами

Фірмові поліетиленові пакети - недорогий ефективний метод просування компанії, товару, послуги. Вони не вимагають отримання спеціальних ліцензій, дозволів для використання, але в той же час постійно перебувають на очах у людей, нагадуючи про існування вашої організації.

Друк на пакетах можна замовити з будь-якого матеріалу і в різних колірних рішеннях. З усіх видів пакетів - поліетиленові найпрактичніші.

Доцільність застосування друку на пакетах

Сучасна торгівля давно перейшла на забезпечення своїх покупців необхідними пакетами при купівлі продукції в їх магазині. Якщо ви до цих пір використовували пакети без будь-якої інформації або на них просто красувався напис «Спасибі за покупку», то прийшов час подбати про те, щоб на них була та інформація, яка допоможе вам стати впізнаваними. Для цього потрібно замовляти на спеціалізованих виробництвах друк на пакетах, а ще краще, комплексне виготовлення пакетів з логотипом.

Фірмова упаковка підтверджує солідність і надійність вашої фірми. Ви отримуєте упаковку і рекламу - два в одному. Пакети з іміджевою рекламою це один з кращих способів поєднати корисність виробу і рекламу. Виготовлення рекламних виробів у вигляді пакетів - це безпрограшне рішення, тому що:

  • їх можна підносити в якості подарунка партнерам, нагадуючи про успішне спільне співробітництво;
  • доступна продукція підвищує кількість повторних продажів мінімум на 20%;
  • вони використовуються як сувеніри, підвищують довіру клієнтів, піднімають престиж фірми для покупців;
  • підвищують рівень лояльності співробітників фірми;
  • дозволяють виділитися на тлі конкурентів з мінімальними витратами.

Друк на пакетах у фірмовий стилі вам обов’язково знадобиться, якщо ви представляєте: торговельну продуктову або промислову мережу, салон краси, магазин косметики, аксесуарів та інше.

Чому варто замовити фірмові пакети з нанесенням друку логотипу у нас

Виробнича фірма «Імпласт» працює багато років і за цей час заслужила бездоганну репутацію. До нас звертаються великі та маленькі торгівельні компанії, які хочуть підвищити ефективність своїх рекламних кампаній та виготовити недорогі та якісні пакувальні вироби для своєї повсякденної роботи.

Ми можемо надрукувати для вас вироби з вертикальним / горизонтальним розміщенням логотипу, з вирубною ручкою, з ручками типу «майка», щоб клієнтам було зручно їх використовувати. Замовлення оформляється тиражем від 5-10 тисяч штук. Наші дизайнери створять для вас оригінальний макет з будь-яким кольором, на ваш вибір. Ми можемо виготовити пакети в фірмовому стилі організації.

Традиційно, великі тиражі дозволяють використовувати у виробництві більш економічний спосіб нанесення: флексодрук. Використання інноваційних методів друку на пакетах, нестандартні розробки дизайнерів і високотехнологічне виробництво поліетиленових пакетів дозволяють створювати високоякісну продукцію за низькими цінами в будь-якому обсязі. Друк на пакетах здійснюється високоякісними витратними матеріалами, які абсолютно нешкідливі для людського здоров'я.

Кожному замовнику гарантується:

  • суворе дотримання термінів поставки;
  • контроль якості на всіх етапах роботи;
  • виконання замовлення досвідченими співробітниками на сучасному обладнанні;
  • знижки, бонуси (якщо ви - наш постійний клієнт);
  • доставка по Києву, Харкову іншим містам України;
  • зручні способи оплати.

Замовлення відносно друку на пакетах та комплексного виготовлення пакетів з логотипом приймаються оптом. Щоб дізнатися про актуальні ціни, асортимент, звертайтесь за телефоном до наших менеджерів, пишіть в онлайн-чат підтримки на сайті або на електрону пошту.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow