Еко сумки з логотипом - розумний спосіб просування вашого бренду

26.11.21

Еко сумки з логотипом - розумний спосіб просування вашого бренду

У зв'язку з тим, що використання поліетиленових пакетів в Україні буде певним чином обмеженим, вашим покупцям потрібно буде запропонувати альтернативу, якою можуть виступити еко сумки. Ці високоякісні вироби мають тривалий життєвий цикл, тому їх доцільно використовуватиме просування брендів шляхом нанесення друку реклами.

Якщо ви замовите еко сумки з надрукованим логотипом, ви отримаєте екологічно безпечні рекламні матеріали, які будуть раді отримати клієнти та ділові партнери. Їхні кольори можуть ідеально поєднуватися з вашим корпоративним дизайном. І чим раніше ви почнете використовувати цей розумний спосіб просування, тим більша ймовірність, що ви отримаєте перевагу в порівнянні з конкурентами.

Використовуючи еко сумки високої якості, виготовлені з перероблених чи екологічно чистих натуральних продуктів, на яких нанесено ваш індивідуальний логотип, ви сигналізуєте своїм клієнтам, що йдете в ногу з часом, а не стоїте на місці.

Еко сумки з логотипом для реклами

Існує безліч способів ефективного використання сумок із екологічно чистих матеріалів для реклами. Так, еко сумки як рекламні носії стануть у нагоді всім, хто пов'язаний з торговельною діяльністю. Ви можете продавати їх на касі, упаковувати в них товари на виніс, використовувати їх для розповсюдження інших рекламних матеріалів. Ви також можете запакувати в них дорогі товари та безкоштовно передати покупцям як презент за покупку.

Еко сумки з логотипом як рекламні подарунки зазвичай використовуються протягом тривалого часу. Подаруйте своїм клієнтам щось практичне та функціональне – так ваша компанія завжди буде присутня біля клієнтів, нагадуючи їм про вас. Оскільки на еко сумках буде надруковано ваш логотип, клієнти будуть рекламувати вас і вашу компанію щоразу, коли вони їх використовуватимуть. За рахунок цього ви отримаєте бажаний рекламний ефект, необхідний просування вашого бізнесу.

Незалежно від того, чи підготував ваш відділ маркетингу нову рекламну акцію, ви хочете подякувати вашим важливим клієнтам за довгострокову співпрацю або хочете подарувати своїм співробітникам подарунки для певної урочистості, – у всіх цих випадках вам знадобляться фірмові еко сумки.

З їх допомогою ви значно підвищите рівень поінформованості вашої компанії серед клієнтів. Таку сумку використовують знову і знову, адже довго витримує навантаження. Щоразу погляд потенційних клієнтів буде спрямовуватися на ваш логотип або ваш крутий слоган.

Еко сумки з логотипом від виробника

"Імпласт" пропонує широкий вибір екологічних сумок. Ми наносимо на них друк із використанням новітніх технологій для досягнення максимального результату. Логотипи можуть бути надруковані різними кольорами. З еко сумками з логотипом у вас буде чудовий варіант для упаковки товарів або презентів для покупців у гамі кольорів вашого фірмового стилю.

Еко сумки з різних матеріалів оптимально підходять для друку з логотипом, текстом чи слоганом. Ви отримаєте ідеальну візитку для вашої компанії: практичну, стильну та універсальну. Але що ще важливіше за екологічність: з нашими еко сумками для покупок ви продемонструєте, що ваша компанія віддана соціальним принципам і виступає за сталий розвиток.

Якщо у вас є питання чи конкретні ідеї, які ви хотіли б втілити у життя, ми будемо раді проконсультувати вас. Телефонуйте чи напишіть нам! Ми впевнені, що виготовимо вам відповідні фірмові еко сумки з урахуванням ваших потреб

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow