Фірмові пакети із поліетиленові

26.11.21

Одним з найбільш часто купляємих товарів є виробництво рекламних полімерних пакетів з нанесенням емблеми фірми. Так само як і інші предмети, фірмові пакети - це обов'язковий атрибут для підняття своєї репутації.

Брендування пакетів для розвитку бізнесу

Це фактично кращий із способів презентації і просування послуг фірми, розкрутка торгової марки. Готові фірмові пакети виконані виключно за ексклюзивним замовленням зі спеціально розробленим логотипом, не тільки доповнять імідж компанії, але і виділять вас серед підприємців-конкурентів для клієнтів.

Крім того, брендовані фірмові пакети з оригінальним оформленням - це прекрасна упаковка для практично будь-якої продукції. Особливо вона актуальна, коли мова йде про рекламу, сувенірах і подарунках. Погодьтеся, що їх завжди приємніше отримувати в стильному презентабельному пакеті, ніж в звичайному кульку чи взагалі без упаковки.

При замовленні фірмових пакетів враховуйте політику ціноутворення кінцевої вартості:

  • Розмір і щільність пакету (висота, довжина, наявність донного і бічних фальців).
  • Тираж (кількість штук, пам'ятайте, що оптові поставки дешевше).
  • Розташуванням логотипу (одностороннє або двостороннє, кількість кольорів друку).

Щоб замовити фірмові пакети в компанії «Імпласт» вам достатньо зв'язатися з нашим менеджером, всі телефони та адресу електронної пошти можна знайти на сайті в розділі «Контакти». Також отримаєте безкоштовну консультацію і прорахунок передбачуваної вартості замовлення.

У нас можна замовити поліетиленові пакети будь-якого розміру і дизайну з вашим логотипом або фірмовою символікою. Для замовлення ви можете вибрати з асортименту продукції пакети «майка», або «банан» різної щільності та розміру.

Ми гарантуємо вам виконання вашого замовлення вчасно, з високою якістю кожного виробу. Доставка здійснюється по всій території України, питайте про можливість безкоштовної доставки.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow