Де використовуються пакети майка

26.11.21

Де використовуються пакети майка

Серед усіх пакетів найширше в Україні використовуються поліетиленові вироби із ручками типу «майка». Вони використовуються не тільки в торговій сфері, а й у побуті, будучи важливим елементом для домашніх господарств. Крім того, вони є найбільш економічними серед пластикових кульок, що робить їх максимально придатними для роздрібних та оптових торговців.

Якщо ви замовите пакети майка в «Імпласт», то отримаєте найякісніші пакувальні вироби за найвигіднішими цінами, які можна знайти для якісної продукції.

Найбільш характерні приклади використання пакетів майка

Ось 5 найкращих способів використання пакетів майка, які зможуть переконати вас замовити їх для вашого магазину зараз.

Перший важливий аргумент - вони можуть використовуватися для брендингу. Ці пакувальні вироби є чудовим засобом підвищення впізнаваності магазину, компанії чи певного бренду. Оскільки наша продукція дозволяє виконувати індивідуальні налаштування під запит клієнтів, ви можете замовити індивідуальні пакети майка з нанесенням друку, щоб зайняти особливе місце на ринку.

На цих пакетах можна надрукувати вашу торгову марку, контактні дані та адресу, щоб покупцям було легко запам'ятати та згадати ваш магазин. Ви можете дотримуватися певної колірної схеми та замовити поліетиленові кульки з печаткою у фірмових кольорах, щоб зробити їх елементом вашого бренду.

Наступна важлива особливість – пакети майка можна ефективно використовуватиме переносу важких товарів. Поряд з їхньою економічністю – це одна з основних причин, через яку рітейлери віддають перевагу саме цим поліетиленовим кулькам, оскільки вони можуть витримувати більшу вагу, ніж багато інших пакувальних виробів, представлених на ринку.

Клієнти часто уникають носити кілька сумок, тому вони перевантажують їх. Це зазвичай розриває пакети, якщо вони мають низьку якість. Купуючи пакети майка в «Імпласт», ви можете бути впевнені в їхній вантажопідйомності. Наші кульки не рвуться під вагою товару, забезпечуючи їх зручне та надійне пакування.

Ще одне важливе застосування пластикових пакетів з футболками – у них можна переносити та зберігати заморожені продукти, яким властиво виділення вологи при контакті з нормальною температурою. Доставка їх додому стає складною для клієнтів, коли заморожені продукти не передаються у відповідній упаковці.

Пакувальні пакети типу «майка» не дозволяють рідини проходити через них або протікати. Тому їх можна використовувати для перенесення заморожених товарів та продуктів, які виділяють вологу, воду чи олію.

Пакети майка після використання за прямим призначенням можна застосовувати як сміттєвий кошик. Вони дозволяють легко зібрати та утилізувати сміття, як удома, так і в магазинах.

Купуйте пакети майка оптом

Роблячи закупівлі у роздрібних торгових точках, ви сильно переплачуєте. Замовляючи пакети майка оптом на виробництві «Імпласт», ви зможете суттєво заощадити: у нас чим більше кількість, тим нижча ціна.

Якщо вас турбує питання прозорості упаковки, у нас також є рішення: наші непрозорі пакети-мийки ідеально підходять для цього. Для цього наші технологи підбирають необхідні технологічні параметри під час екструзії поліетиленової плівки.

Поліетиленові пакети майка, безумовно, є одними з пакувальних виробів, що найбільше продаються в Україні. Їхні можливості використання та наведені тут переваги роблять їх кращими на тлі інших пропозицій, що є на ринку пакувальних виробів.

З іншого боку, те що, що є найбільш економічними, робить їх привабливішими для закупівлі різними торговими компаніями оптовими партіями.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow