Кур'єрські пакети з логотипом оптом

26.11.21

Кур'єрські пакети з логотипом оптом

Пересилання та доставка документації, невеликих одиниць товару, подарунків і журнальної продукції вимагає впевненості в тому, що під час транспортування не відбудеться несанкціонованого розкриття тари. Для цього були винайдені кур'єрські пакети, які можна купити у нас на виробництві.

Кур'єрські пакети - універсальна гнучка упаковка, застосовується для відправки невеликих посилок і бандеролей. Зовні вони виглядають як звичайні пакети прямокутної форми. На верхній стороні замість ручок встановлені клапани для замикання або самоклеюча стрічка. Матеріал для виготовлення продукції - полімери, наприклад, поліетилен високого тиску підвищеної міцності.

Загальні відомості про кур'єрські пакети

Основне призначення кур'єрських пакетів - доставка вантажу в цілості й схоронності. Тому вони повинні відповідати певному рівню захисту від негативних впливів зовнішнього середовища. Такі пакети захищають від попадання вологи і проникнення всередину паразитичних комах, наприклад, молі, мурашок і т.д.

Стандартна товщина стінок пакету - 60 мікрометрів. На внутрішню поверхню накладено додатковий чорний шар для додаткового захисту від проникнення ультрафіолету. Вміст упаковки неможливо розгледіти навіть на просвіт.

Міцні зварювальні шви - додаткова гарантія збереження вмісту. Кур'єрські пакети неможливо розкрити непомітно без пошкоджень, тому що самоклеюча стрічка при відкритті його порве.

Особливості кур'єрських пакетів:

  • стійкість до проколів, вологи і температурних перепадів;
  • внутрішній шар - чорний, упакований товар не видно;
  • забезпечення збереження і конфіденційності вмісту.

Додаткові елементи: клапан з липким шаром, кишеня для супровідних документів, донна складка, фальци (бічні складки). Розмір можна вибрати залежно від габаритів ваших товарів або кореспонденції.

Кур'єрські пакети з логотипом під замовлення

Кур'єрські пакети з логотипом несуть рекламну функцію, виділяються серед інших аналогічних пакувальних виробів. Виготовлені з поліетилену високого тиску, стійкі до несприятливих впливів навколишнього середовища, стирання, дії хімічних речовин.

Пропонуємо виготовлення поліетиленових кур'єрських пакетів на замовлення з друком вашого логотипу. Міцні пластикові пакети з індивідуальним дизайном будуть актуальні інтернет-магазинам, транспортним компаніям, службам експрес-доставки і кур'єрським фірмам.

Вартість фірмових кур'єрських пакетів з нанесенням друку логотипу залежить від їх розміру, накладу замовлення, кількості кольорів друку і наявності прозорої кишені для супровідних документів із зворотного боку пакета. Наш дизайнер при необхідності допоможе в розробці макета або вишле вимоги до макету вашим фахівцям.

Кур'єрські пакети з логотипом виготовляються з міцного поліетилену, мають самоклеючий клапан з відривною смугою. Нанесення друку великих тиражів виконується методом флексографії, для малих тиражів ми можемо використовувати шовкотрафаретний спосіб друку. Для замовлення фірмових пакувальних виробів ви повинні надати макет. При його відсутності наші фахівці розробляють дизайн логотипу або написи до їх повного узгодження. Зображення на пакетах виходить яскраве і чітке. Вибір кольору за PANTONE.

Основні замовники кур'єрських пакетів з логотипом:

  • інтернет магазини;
  • кур'єрські служби для упаковки онлайн-замовлень;
  • поштові відділення;
  • транспортні компанії;
  • видавничі будинки;
  • служби доставки кореспонденції;
  • фармацевтичні компанії для доставки лікарських препаратів.

Компанія «Імпласт» є виробником, пропонує купити кур'єрські пакети з логотипом оптом за доступною ціною. Доставка здійснюється у всі міста України.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow