Одноразові бахіли оптом Київ, Харків

26.11.21

Постачання нової та якісної продукції за доступною ціною завжди є серйозною проблемою для замовників, особливо коли йдеться про закупівлю оптових партій одноразових бахіл.

Лікарні, камери для фарбування, хімічні підприємства, харчові виробництва і т. д. - ось деякі з місць, де регулярно використовуються одноразові бахіли. Вони гігієнічні, а також економічні, тому вони використовуються як захисний одяг у більшості місць. Ці бахіли виготовлені з одноразового матеріалу, тому після використання вони утилізуються.

Київ та Харків є основними споживачами одноразових бахіл в Україні, а одним із популярних виробників та постачальником цієї продукції є компанія «Імпласт». Ми обслуговуємо оптових споживачів по Україні, постачаючи вироби власного виробництва за низькою ціною.

Особливості одноразових бахіл

Значна кількість людей використовує бахіли у своєму повсякденному житті: від працівників лікарень та відвідувачів дитячих закладів до сантехніків та агентів з нерухомості. Одноразові чохли для взуття можуть стати в нагоді тим, хто хоче займатися своїми справами, не турбуючись про те, що їхнє взуття може забруднитися або бруд із вулиці зможе потрапити в чисте приміщення.

Бахили ідеально підходять для використання в ситуаціях, коли важлива чистота. Вони призначені для одноразового використання, мають еластичний вигляд, щоб вони надійно утримувалися на взутті.

Бахіли виготовляються із полімерних матеріалів. Підошва зчеплення на цих чохлах допомагає запобігти ковзанню, а м'які еластичні щиколотки допомагають утримувати чохли на місці.

Для людей, яким незручно знімати своє вуличне взуття, одноразові бахили є їх відмінним захистом. Вони є своєрідним бар'єром між взуттям та робочим середовищем у приміщенні. Не дивлячись на малу товщину поліетиленові чохли для взуття стійкі до вологи, пилу та бруду.

Купити одноразові бахіли у Києві та Харкові

Безумовно, два найбільші міста є найбільш пріоритетними у плані закупівлі у нас цих затребуваних виробів. Географічно наше виробництво та склад готової продукції знаходяться у Харкові, звідки ми здійснюємо постачання одноразових бахіл до Києва та по Україні.

Наші одноразові бахіли ідеально підходять для захисту підлоги від попадання бруду в медичні установи, лабораторії, інші приміщення, що потребують підвищеної чистоти. Це недороге та просте рішення для збереження чистоти та гігієни.

Ми продаємо бахили безпосередньо великим споживачам, а також забезпечуємо постачальників та дистриб'юторів по всій країні оптовими партіями цієї продукції. Якщо ви є аптечною мережею або просто продавцем бахіл в роздріб, ви не знайдете вигідніших цін, ніж ті, які пропонує «Імпласт».

Купуючи у нас оптом, ви можете заощадити значну суму грошей на закупівлі одноразових бахіл, оскільки ви отримуватимете «першу ціну» прямо від виробника, минаючи різних посередників. Важливо також врахувати, що замовляючи продукцію до «Імпласту», ви матимете справу з виробником, який відповідає за якість своєї продукції.

Щоб замовити поліетиленові бахіли оптом в Одесі, Харкові або будь-якому іншому місті нашої країни, зв'яжіться з нами за вказаними на сайті телефонами. Для постійних оптових замовників ми можемо спеціально резервувати необхідний обсяг виробів на складі, щоб коли ви матимете потребу в нових поставках, ви завжди змогли максимально швидко поповнити свої запаси цієї продукції.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow