Пакети для шин з логотипом

26.11.21

Пакети для шин з логотипом

Упаковка - це перше що бачить ваш потенційний клієнт і багато в чому саме від неї залежить чи зацікавить його ваша компанія під час першого знайомства. Зараз це вже не розкіш і спроба виділитися, а просто необхідність, без якої жодна фірма не в змозі нормально працювати в умовах жорсткої конкуренції.

Попит на закупівлю поліетиленових пакетів для шин серед великих організацій і приватних підприємців зростає. Це пов'язано з особливостями торгового бізнесу, адже клієнти звикли до високих стандартів обслуговування.

Пакети для шин від «Імпласт»

Наша фабрика виготовляє широкий спектр упаковки від простих рукавів і мішків до яскравих і стильних пакетів для спеціалізованих магазинів з друком логотипу. Поліетиленові мішки від «Імпласт» - недорогі вироби для зберігання коліс. Все частіше автовласники використовують їх в якості реклами. Якщо хочете нагадати або заявити про себе, поспішайте замовити нашу продукцію.

Компанія «Імпласт» пропонує купити пакети для автомобільних шин з нанесеним логотипом. Це вже не просто пакувальна тара, а візитка вашої фірми, ненав'язлива реклама бізнесу. Наша полімерна продукція виконується з поліетилену різної товщини. Її відмінною рисою є нанесення логотипу, що містить назву або координати клієнта. Такі пакети для зберігання шин замовляють:

  • автомагазини, автосалони, інтернет-магазини;
  • виробники гумової продукції та їхні дилери;
  • спортклуби;
  • станції техобслуговування.

У нас можна купити оптом пакети для шин, виготовлені з поліетилену низького тиску. Це ідеальний матеріал, який має високу зносостійкість і міцність. Виготовляються як за стандартними розмірами, так і під замовлення з нанесенням логотипу.

Наш товар завжди відрізняється високою якістю. Пакети можуть бути як одноразовими, так і використовуватись для тривалого зберігання коліс. Всі вироби виготовляються із якісною сировини у фабричних умовах, тому ми гарантуємо її якість. Інші бонуси від використання пакетів для шин:

  • надійно захищають гуму від пошкоджень, від забруднення в процесі зберігання;
  • перешкоджають поширенню запаху гуми в гаражі, підвалі, автосалоні;
  • довговічні і прості в застосуванні.

Поліетиленова тара легко утилізується, вона не деформується від перепадів температур, не боїться попадання на поверхню мастильних матеріалів, бензину.

Замовити пакети для шин з логотипом

Ціна виробів залежить від ряду факторів. На її формування впливає якість використовуваного матеріалу, розмір мішків для шин. Додатково розраховується вартість друку.

Переваги покупки на виробництві "Імпласт":

  • система знижок, яка залежить від суми (до 15%);
  • десятки видів модифікацій: різні кольори, розміри, можливість друку фірмового зображення;
  • дрібний і великий опт, замовлення доступне не тільки великим організаціям, а й приватним підприємцям.

Ми готові обслужити кожного, хто вважає за краще оптові закупівлі роздрібними. Гарантуємо:

  • консультації менеджерів при виборі та оформленні замовлень;
  • високу якість;
  • швидку доставку по Україні, транспортування в регіони;
  • допомогу в розробці фірмового зображення для друку.

Вам залишилося зв'язатися з одним з наших досвідчених фахівців, які більш детально охарактеризують пакети для шин і допоможуть з оформленням замовлення.

Ми виготовимо упаковку за індивідуальним замовленням в максимально короткі терміни і з високою якістю продукції. За роки своєї роботи ми накопичили достатній досвід і напрацювали власну клієнтську базу, а також впровадили найсучасніше обладнання і змогли розширити асортимент продукції, що випускається. Оформити заявку на нашому сайті досить просто.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow