Пакети майка для суші

26.11.21

Пакети майка для суші

Поліетиленові пакувальні вироби на винос використовуються в багатьох кафе, суші-барах, ресторанах для зручного перенесення делікатесів. Вони можуть бути виготовлені з різних видів пластику будь-якої товщини, яка вам потрібна. Пакети майка мають велику місткість та зручні ручки, вони ідеально підходять для обслуговування клієнтів у форматі «на винос» для будь-яких закладів громадського харчування. Вони виробляються повністю на індивідуальне замовлення, тому вироби завжди ідеально підходять під вимоги замовників.

Пакети майка з логотипом від Імпласт - це доступний спосіб підвищити впізнаваність вашого бренду та прорекламувати послугу з доставки суші. Оскільки вони дешеві, ви можете замовити їх оптом. Більше того, немає особливих обмежень кольорів на зображенні, яке друкуватиметься на пакетах. Мільйони фірмових кульків виробляються в Україні, і якщо ви ще не почали розкручувати свій бренд, ви можете прогаяти чудову можливість.

Чому під час продажу суші вибирають пакети майка

Пакети-майки дуже зручні обслуговування клієнтів. Так, ваші співробітники та касири можуть швидше та простіше запакувати замовлення клієнтів, збільшуючи швидкість їх обслуговування. Це значно скорочує час очікування, запобігаючи роздратуванням клієнтів, які не хочуть чекати в черзі, і в цілому збільшує продажі. Крім того, самим покупцям також зручно та безпечно переносити контейнери із суші у пакетах майка.

Рекламні повідомлення дуже легко надруковуються на поліетиленових пакетах, і це все за неперевершено низькою ціною. Витрати на таку рекламу надзвичайно низькі, особливо коли пакувальні вироби для перенесення суші замовляються оптовими партіями, а кожен із виробів використовується протягом тривалого часу.

Фахівці компанії «Імпласт» зроблять навіть із таких простих, на перший погляд, виробів, як пакети майка, привабливу упаковку, з гарним дизайном, яка ефективно рекламуватиме ваш бренд перед потенційними покупцями. Ваші поліетиленові кульки будуть привабливими та неповторними.

«Імпласт» виготовляє індивідуальні пластикові пакети для вашого бізнесу, які обов'язково залучать до вас нових клієнтів. Вкладення коштів у оптову закупівлю власних пакетів майка для суші буде просувати ваш бізнес на цьому конкурентному ринку. У середньому такі пакувальні вироби використовуються повторно 10 разів, а це означає, що ваш бізнес ефективно рекламуватиметься і розвиватиметься.

Замовити пакети майка для упаковки суші оптом

Компанія «Імпласт» є успішним виробництвом з великим досвідом та традиціями. Ми є одними з лідерів українського ринку полімерної упаковки, виготовляючи зручні та надійні вироби, які є одними з найкращих та довговічних рекламних носіїв. Ми виробляємо поліетиленові пакети майка з печаткою оптом, які, крім відмінної функціональності, є естетично привабливими.

Пакети майка виготовляються починаючи з товщини 15 мікрон і можуть бути настільки міцними, наскільки вам це потрібно. Водночас вони відрізняються своєю легкістю та можуть оптимально використовуватися для перенесення замовлень із суші та інших супутніх продуктів.

Не замовляйте упаковку у сумнівних компаній, щоб не втратити гроші та унеможливити незручності для ваших клієнтів. Маючи багаторічний досвід і будучи прямим виробником, ми володіємо власним парком машин та досвідченим персоналом. Ми знаємо, як допомогти клієнтам отримати оптимальний варіант упаковки як за якістю, так і за ціною.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow