Пакети з логотипом як ефективна реклама

26.11.21

Пакети з логотипом як ефективна реклама

Підвищення впізнаваності бренду - одне з ключових завдань, що стоїть перед будь-якою компанією. Чим більше людей знає про діяльність підприємства і його продуктах, тим більше йому довіряють. А від цього безпосередньо залежить прибутковість організації. Яким би якісним не був товар, попит на нього набагато менше, якщо споживач нічого не знає про нього, про самого виробника і продавця.

Як працює реклама на пакетах з логотипом

Один з ефективних способів просування бренду на споживчому ринку - друк пакетів з логотипом. Відразу відзначимо значну перевагу такої реклами: створення поліетиленових виробів обійдеться у рази дешевше якісних паперових пакетів. У підсумку перші вам дістануться «безкоштовно» або навіть з невеликим бонусом, оскільки ви можете встановити на них ціну, яка буде дорівнювати їх закупівельній вартості. Тоді вийде, що покупці самі оплатять цей вид реклами. Якщо ж зробити невелику накрутку, то вдасться заробити на даних виробах. При цьому ефективність реклами не знижується: споживачі не шкодують грошей за міцні і яскраві пакети.

Такою рекламою вже давно користуються супермаркети, магазини електроніки, одягу та продовольчих товарів. Особливо ефективні пакети з логотипом для вузькоспеціалізованих компаній. Мається на увазі магазини, що торгують певним типом продукту, наприклад, нижньою білизною, парфумерією, кавою або чаєм. Замовляючи у нас поліетиленові пакети з власним логотипом, такі підприємства домагаються відразу кількох цілей:

  • підвищення впізнаваності бренду;
  • реклама продукції;
  • підвищення солідності компанії в очах споживача.

Ще однією перевагою пакета як рекламного майданчика є його багаторазовість. Люди, як правило, не викидають такі речі, а використовують для носіння різних товарів, тим самим самостійно рекламуючи бренд.

Фірмові пакети є у кожного великого супермаркету, аптеки, магазину. На касі від них практично ніхто не відмовляється. І набагато приємніше, коли товар упаковують в пакет з логотипом магазину, ніж в куплений на базарі чорний пакет.

Пакети з логотипом також просто необхідні, якщо ви виставляєте свою продукцію на ярмарках, приймаєте участь у виставках та інших заходах, де на одній площі зосереджена маса конкурентів і де просто необхідно заявити про себе. В таких кульках дуже зручно розповсюджувати друковану рекламу, яку просто вкладають всередину і передають потенціальним споживачам.

Нашим клієнтам, які роблять замовлення вперше і розмірковують над функціональним змістом макета рекламного зображення, корисно буде знати, що більш доцільно надрукувати: текст, графічні та комбіновані зображення (логотипи, яскраві картинки). Пакети, призначені для масового використання, доповнюються наступними пунктами: контактні дані організації, інформація про місцезнаходження торгових точок, знижки, акції та ін.

Найбільш популярні поліетиленові пакети для реклами

Пакети відрізняються за матеріалами, з яких виготовляються, і формою ручок. На нашому виробництві випускається продукція наступних видів.

Пакети майка з логотипом – найбільш популярний і масовий товар на ринку роздрібної торгівлі. Виготовляється з поліетилену низького тиску. Пакети-майки найчастіше використовують супермаркети, магазини продовольчих товарів. Вартість їх виробництва максимально низька, а експлуатаційні характеристики відмінні.

Пакети банан популярні серед магазинів електроніки, одягу та інших. Вони виготовляються з більш товстої і гладкої поліетиленової плівки. Логотип або інше зображення на них виглядає вельми привабливо.

Звертайтесь на виробництво «Імпласт»: ми забезпечимо вас якісними і недорогими пакетами з логотипом.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow