Пакети з вирубною ручкою з друком логотипу

26.11.21

Пакети з вирубною ручкою - відносно недорогі пакувальні вироби. Бажання клієнта і великий досвід виробничої компанії «Імпласт» дозволить перетворити їх в ефектний рекламний продукт, який просуває діяльність компанії-замовника, його товар або послуги.

Пакети банан мають прямокутну форму, виготовляються з плівки ПВТ, мають овальні вироблені ручки. Саме завдяки формі ручок пакет отримав назву «банан». За рахунок гладкої плівки і своєю конструкції він практично не мнеться і реклама на ньому виглядає дуже естетично. Цей вид кульків відносять до розряду елітних упаковок і застосовують для продажу дорогої продукції невеликих розмірів.

Як вибрати пакет з вирубний ручкою

Давайте розберемо критерії, за якими вам найпростіше буде вибирати необхідну продукцію.

Так, розміри цих виробів залежать від товару, який ви виготовляєте або продаєте. І ювелірний виріб в спеціальній коробочці, і норкову шубу, і взуття, і рекламні буклети можна покласти в пакет. Різниця лише в розмірі, який підбирається індивідуально. Якщо мова йде про мережу торгових закладів, то для них у нас вже давно розроблені 3-5 стандартних розмірів пакетів з вирубною ручкою. Менеджер «Імпласт», охоче запропонує вам вибрати потрібні варіанти з наявної розмірної лінійки.

Вирубна ручка пакетів може бути проклеєна додатковим шаром плівки. Це збільшить вантажопідйомність кулька, підвищить термін його експлуатації. Потреба в зміцненні обґрунтовується продукцією, яка підлягає упаковці або стандартизованим лінійними розмірами. Чим більший пакет, тим більша потреба зміцнити вирубну ручку.

Характер матеріалу - гладкий або шорсткий, міцний або еластичний відповідно. Цей критерій залежить від ваших потреб і марки поліетилену, що використовується у виробництві.

Наявність донної / бічної складки значно збільшує обсяг виробів. Ми рекомендуємо її для пакетів з великими лінійними розмірами. Тоді в них можна вкласти об'ємні і помірно легкі (до 15-18 кг) предмети.

Найдешевше обходяться однотонні пакети, без малюнка, але в цьому випадку на 70% втрачається сенс їх виготовлення. Тому колір вибирається нейтральний або відповідно до брендбуку замовника. Принт може бути, одноколірним, двоколірним або багатобарвним. Природно, все це впливає на ціну партії пакетів в сторону підвищення. Крім логотипу або яскравої картинки на пакет доцільно нанести інформацію про замовника, наприклад, надрукувати адресу виробництва або торгових точок, карту проїзду або контакти.

Пакети з логотипом

Пакети банан з друком логотипу - практичний та достатньо дешевий спосіб сповістити широку громадськість про факт існування своєї компанії чи бренду. Фірмові пакети необхідні для просування будь-якому підприємству, будь-яким чином пов'язаному з продажами, а також чудово підійдуть і для упаковки подарункового промо-набору для акції або конференції. Складно уявити собі компанію, що не потребує в такій рекламі, адже саме такий тип розкрутки дає відчутні результати.

Пам'ятайте, що не в останню чергу про компанію говорить саме те, яким чином вона пакує свої вантажі і товари. Нарядні пакувальні пакети - це те, що приваблює погляди оточуючих, змушуючи звернутися саме до вас. Крім того, сам по собі акуратний і привабливий корпоративний пакет, особливо з нанесенням малюнка, вирішує необхідність додаткового упаковування і залучить до вас додаткових клієнтів.

Зважте на те, що купити оптом пакети з вирубною ручкою в компанії «Імпласт» куди вигідніше, ніж в більшості регіональних підприємств України.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow