Поліетиленові мішки з логотипом

26.11.21

Будь-який успішний бізнесмен чи підприємець з упевненістю скаже, що одним з найважливіших складових успіху бізнесу є маркетинг. Цей вид людської діяльності спрямований на задоволення потреб потенційних клієнтів шляхом пропозиції необхідних послуг і товарів.

Сьогодні упаковка не тільки надає необхідну інформацію про товар і бренд виробника, а й є своєрідною рекламою, яка дозволяє ненав'язливо нагадати про просувати продукцію максимально можливій кількості потенційних клієнтів. Одним з характерних прикладів успішної упаковки з точки зору маркетингу є поліетиленові мішки, які в даний час широко використовуються виробниками. За рахунок надрукованого логотипу ви можете ненав'язливо проінформувати своїх покупців про існування того чи іншого товару, бренду або послуги.

Особливості поліетиленових мішків з логотипом

Мішки з поліетилену характеризуються рядом унікальних показників: цей матеріал володіє особливою полімерної структурою, яка обумовлює можливість виготовлення мішків різних розмірів. Високі показники стійкості до зовнішніх впливів дає гарантію хорошою захищеності продукції і упакованих виробів.

Мішки з первинного поліетилену - безпечна упаковка, яка не виділяє небезпечних речовин і не шкодить здоров'ю людини. Звичайно, матеріал володіє тривалим періодом напіврозпаду, однак проблема легко вирішується шляхом вторинного застосування продукції.

Мішки володіють неперевершеною терміном придатності за умови, що зберігаються правильно і умови зберігання не порушуються. Крім усього іншого, в даний час мішки з поліетилену мають відмінну міцність, опору на розрив, розтягування або прокол, що розширює спектр сфер застосування виробів.

Мішки з логотипом компанії є потужним інструментом маркетингу. Саме логотип створює враження про бренд і його корпоративної ідентичності. Крім того, якісно зроблений логотип може істотно вплинути на сприйняття покупцем наданого товару. Також слід знову зробити акцент на тому, що логотип забезпечує інформативність, дозволяючи бренду виділитися на тлі конкурентів. Іншими словами, цей інструмент маркетингу необхідний для формування фірмового стилю компанії.

Численні маркетингові дослідження показали, що подібна пакувальна продукція підсвідомо впливає на сприйняття оточуючих. Можливо, потенційні покупці ніколи не акцентували увагу на малюнку, зображеному на пакеті. Однак це зображення буде відкладатися в пам'яті на підсвідомому рівні, виробляючи у потенційних клієнтів лояльність. Отже, коли цей клієнт вперше зіштовхнеться з товарами і послугами рекламованого бренду, він вже буде лояльний до даної продукції.

Переваги упаковки з логотипом:

  • максимальне охоплення потенційних покупців;
  • нанесення фірмового логотипу перетворює упаковку в рекламний носій;
  • друк логотипу на мішках доступний для усіх клієнтів;
  • така упаковка універсальна: може використовуватися не тільки для реклами, але і для зберігання різних товарів.

Сучасні упаковки відрізняються надійністю і міцністю, за рахунок чого можуть довго використовуватися для реклами товару.

Купити поліетиленові мішки з друком логотипу

На виробництві «Імпласт» ви можете купити мішки з логотипом, виготовлені з різних матеріалів.

Поліетилен високого тиску має завидну стійкість до проколів, високі показники еластичності і відносно низьку ціну. Варто відзначити, що мішки, виготовлені з даного виду матеріалу здатні витримати невеликі навантаження в порівнянні з мішками з поліетилену низького тиску. Мішки ж, вироблені з ПНТ, здатні витримувати при невеликій товщині куди більші навантаження. Поліетилен змішаного тиску виготовляється шляхом змішування поліетиленів високого і низького тиску за допомогою спеціального обладнання. Мішки з поліетилену змішаного тиску мають чудову стійкість до проколів в порівнянні з мішками, виготовленими з іншого сировини, до того ж їх вантажопідйомність набагато більше.

Щоб отримати прорахунок ціни і купити поліетиленові мішки з друком логотипу, зателефонуйте до нашого відділу продажів.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow