Поліетиленові пакети та їх рекламні можливості

26.11.21

На сьогоднішній день запорукою успішного бізнесу є, в першу чергу, ефективна реклама. Одними з кращих рекламних носіїв є речі, які постійно перебувають у полі зору покупців. Саме тому пакети з логотипом в наші дні неймовірно затребувані у самих різних компаній.

З кожним днем все більше комерційних фірм вважають за краще просувати свою рекламу даними способом. Пакети з логотипом, виконуючи свої безпосередню функцію транспортування товару, постійно рекламують бренд рекламодавця. Завдяки своїй відмінній якості вироби, випущені на виробництві «Імпласт», знаходяться у використанні досить довго.

Наша продукція - це сучасні поліетиленові пакети, які відповідають необхідним вимогам якості та практичності. Виробництво пакетів здійснюється на сучасному обладнанні, що дозволяє оптимізувати терміни виготовлення і регулярно оновлювати асортимент.

Особливості поліетиленових пакетів з друком реклами

Поліетиленові пакети - це відмінна можливість для розміщення ефективної реклами. Повнокольорове друкарське виконання допоможе зробити її ще більш яскравою і помітною. Якщо Вам необхідні затребувані, а найголовніше практичні і якісні носії реклами, то продукція «Імпласт» саме те, що ви шукаєте.

Зображення на пакеті досить довговічне, воно забезпечує тривалий ефект реклами і впізнаваність бренду протягом тривалого періоду.

За допомогою поліетиленової упаковки ви зможете ефективно доносити до своїх потенційних клієнтів корисну інформацію про свій бізнес і виробленої продукції. Правильно розташовану рекламу на пакетах буде видно на великій відстані.

Замовлення рекламної поліетиленової продукції в порівнянні з іншими маркетинговими рішеннями коштує значно дешевше. Таку упаковку доцільно використовувати на презентаціях, спеціалізованих виставках, оформляти з її допомогою подарунки до пам'ятних дат.

Більшість невеликих фірм і великих компаній вибирають продукцію ПВТ. Будь-які документи, презентовані у фірмовій поліетиленовій упаковці, легко створюють позитивний імідж і статус компанії. Вироби з вирубною ручкою добре підійдуть для торгових компаній, а пакети «майка» будуть актуальні для продуктових магазинів.

Також ми виготовляємо і продаємо активовані пакети для шовкографії будь-якого виду: з вирубною ручкою зі зміцненням і без, пакети типу майка, фасувальні.

Друк на пакети наноситься за допомогою флексографії. Товщина поліетилену визначається в мікронах. Чим вище цей показник, тим більшу вагу можуть витримати наші кульки. Слід знати, що від щільності пакувального матеріалу залежить і його ціна. Отже, чим більше щільність матеріалу, тим вище вартість. Але не варто переплачувати кошти, так як наша продукція виготовляється з високоякісної сировини. Тому упаковка нашого виробництва не рветься і не лопається.

Ціни на виготовлення поліетиленових пакетів у нас цілком доступні. Ваша реклама на пакетах з вирубною ручкою «рейтер» або на «майках» може бути надрукована значним тиражем.

Замовити поліетиленові пакети з логотипом для реклами

Якщо вам знадобилася фірмова упаковка на замовлення з друком реклами вашої фірми, то її краще виготовити в компанії «Імпласт». Наявність власних виробничих площ та обладнання, відсутність посередників при роботі з клієнтами дозволить вам недорого замовити поліетиленові пакети з логотипом для реклами.

Якщо ви замовляєте пакети у нас, будьте впевнені, що отримаєте товар високої якості. Вироблена нами продукція проходить окремий контроль якості, що дозволяє їй гарантовано відповідати заявленим характеристикам. Також ви можете у нас недорого замовити іншу пакувальну продукцію з поліетилену з нанесенням реклами.

Поліетиленові пакети від «Імпласт» - це синтез красивої упаковки і рекламного інструменту.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow