Виробництво пакетів майка

26.11.21

Виробництво пакетів майка

В асортиментній лінійці поліетиленової продукції, яку випускає компанія «Імпласт», пакети-майки займають помітне місце, і це не випадково, оскільки популярність цих виробів в Україні дуже висока.

Нашу компанію знаходять на запит «виробництво пакетів майка», оскільки ми є одними з великих виробників цієї продукції в Україні та користуємося значною популярністю у оптових споживачів.

Як виготовляються пакети майка

Наша компанія випускає міцні поліетиленові кульки зі зручними ручками та достатньою місткістю. Для цього ми використовуємо найякісніший гранульований поліетилен низького тиску від провідних постачальників цієї хімічної сировини.

Виробництво пакетів майка з ПНТ полягає в отриманні відповідної плівки, активації її, нанесення друку та формування готових «маєчок» на спеціальних автоматичних верстатах, де заготовки з плівкою ріжуться, краю запаюються, а за допомогою вирубних пресів формуються ручки.

Робота екструзійно-видувних машин забезпечує випуск якісної поліетиленової плівки, лінія флексодруку відповідає за нанесення відповідного малюнка на упаковку. Якщо це серійна продукція, то друкуються малюнки популярних відомих серій, а якщо замовна – то наноситься фірмове зображення, і використовуються кліше замовника.

Резально-паяльні верстати також працюють в автоматичному режимі, що збільшує загальну продуктивність і зводить нанівець поява бракованої продукції.

Особливості виробництва пакетів майка на «Імпласт»

Відмінною рисою нашого виробничого комплексу, завдяки якому він широко відомий в Україні, є випуск фірмових поліетиленових кульок із нанесенням друку. Ми наносимо флексодрук як на типові пакети майка, так і на замовні вироби, де наявність фірмового зображення особливо важлива.

Готові поліетиленові кульки у достатній кількості у нас є на складі, тому їх можна отримати швидше. Виробництво пакетів майка на замовлення потребує певного часу, виконується в порядку черговості прийнятих замовлень в обумовлений під час укладання договору час.

При виготовленні кульок з флексодруком надаємо додаткові послуги з розробки дизайну зображення під друк, а також виготовлення флексополімерних кліше.

Ми стежимо за сучасними технологіями та постійно привносимо новинки у роботу нашого виробничого комплексу. У результаті наші клієнти можуть отримати продукцію з оптимальним співвідношенням «ціна-якість» у заздалегідь обумовлені терміни.

Ми орієнтуємося на виробництво та оптові поставки найрізноманітніших «мийок», без яких важко уявити торгівлю в магазинах чи на ринках.

Купити пакети майка за ціною виробника

Клієнти, які купують продукцію, випущену на «Імпласт», можуть не турбуватися за її якість, оскільки ми контролюємо всі технологічні операції та відповідаємо перед кожним замовником за свій товар.

Незалежно від того, де ви знаходитесь, у Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі чи іншому місті України, ми пропонуємо оптимальні ціни на пакети майка власного виробництва. Ви можете купити серійні пакети-мийки дрібним та великим оптом, а також замовити пакети майка з печаткою фірмового логотипу.

З будь-яких питань, пов'язаних із виробництвом пакетів майка та іншої продукції підприємства, ви завжди зможете проконсультуватися у наших досвідчених менеджерів, які працюють у відділі продажу та підтримують безпосередній зв'язок із виробництвом.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow