Виробництво пакетів в Україні

26.11.21

Виробництво пакетів в Україні

Виробництво пакетів в Україні

Де замовити виробництво пакетів в Україні та як вибрати з широкого асортименту те, що найкраще підійде як обгортка для вашого бізнесу? Розглянемо всі аспекти, що виникають при виготовленні пакетів, і де в Україні можна придбати упаковку на вигідних умовах.

Замовити пакети в Україні

Компанія «Імпласт» випускає та реалізує полімерну продукцію за цінами без посередництва. Саме те, що ми самі виробляємо поліетиленову плівку та товари з неї, забезпечує високу якість та оперативність виконання замовлення.

Працювати з ними дуже просто. Надайте параметри, габарити та зображення для друку, і ми розробимо макет, так само ви можете замовити у нас спеціальну прес-форму для логотипу. Це силіконова гнучка основа, яку можна використовувати у майбутньому.

Вартість формується з урахуванням чотирьох його основних показників:

  • Розміру.
  • Товщини (щільності) та типу гранули.
  • Тиражі (оптові завжди дешевші, а для постійних клієнтів у нас передбачені акції та бонуси).
  • Кількості кольорів ілюстрації.

Як тільки ви визначитеся з характеристиками виробу і внесете часткову передоплату після затвердження техкарти, ми в той же день запускаємо виробництво.

Виробництво пакетів в Україні – це популярний та поширений вид послуг. Розвиток підприємництва та сфери обслуговування потребує великого обсягу пакувальних матеріалів. Целофанові кульки з рекламою активно використовуються у промисловості, міському господарстві та індивідуальному користуванні.

Переглянути більше корисної інформації можна на нашому сайті, там замовити виробництво пакетів через онлайн-форму. Для більш точного прорахунку зв'яжіться з нашим відділом продажів, отримайте консультацію та дізнайтесь про отримання знижки та можливість безкоштовної доставки.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow