Пакувальні матеріали

26.11.21

Важливою складовою ефективності бізнесу для будь-якої фірми є наявність та використання нею тари та упаковки. Діяльність більшості торгових та виробничих компаній пов'язана з постійним використанням надійних та недорогих пакувальних матеріалів.

Виробництво «Імпласт» відоме в Україні тим, що випускає якісні пакети, мішки та плівку, доступні для більшості споживачів. Наша спеціалізація – поліетиленові пакувальні матеріали найвищої якості.

Упаковка, фасування, транспортування та зберігання – основні функції, які виконує наша продукція. Що дуже важливе для наших клієнтів: ми утримуємо на низькому рівні наші ціни.

Поліетиленові пакувальні матеріали

Більшість галузей промисловості зацікавлена у використанні поліетиленової упаковки. Це пов'язано з тим, що такі пакувальні матеріали з успіхом справляються зі своїм завданням і коштують дешевше за інші аналоги. Найбільш затребувані сегменти: торгівля продуктами харчування, одягом, меблями, побутовою технікою, складське господарство та будівництво. За час плідної роботи у нас сформувався оптимальний асортимент продукції, який користується у наших оптових клієнтів максимальним попитом.

Пакувальні пакети надійно зберігають продукцію малого та середнього обсягу від можливого негативного впливу зовнішніх факторів. Ми пропонуємо пакети різних модифікацій із можливістю нанесення на них фірмового друку. Детальніше про цю продукцію ви можете дізнатися, переглянувши інформацію в каталозі товарів на нашому сайті.

Поліетиленові мішки розраховані на більшу місткість. Вони не бояться перепаду температур, наявності вологи в приміщеннях для зберігання, добре захищають продукцію від пошкоджень. Це простий у застосуванні та надійний варіант упаковки товарів та сільськогосподарської продукції.

Поліетиленова плівка – універсальний пакувальний матеріал. Вони зручно зберігати продукцію на складах, здійснювати її транспортування. Продається у рулонах. Зазвичай, вартість може виставлятися за кг або за погонний метр. За бажанням замовника може бути обраний варіант сировини (первинна гранула ПВТ, ПНТ, їх суміш, добавка вторинної гранули та ін.), що вплине на експлуатаційні характеристики та ціну.

Пакувальні матеріали від «Імпласт»

Маючи власне виробництво, ми гнучко підходимо до всіх побажань клієнтів. Це твердження справедливе і для можливості нанесення печатки на всю продукцію, яку ми виробляємо. Як правило, при цьому ми використовуємо прогресивний метод флексографії. Друк на поліетиленовій упаковці дозволить вам належним чином прорекламувати свою фірму та товар.

Хороший асортимент пакувальних матеріалів та одні з найкращих в Україні умов співробітництва є запорукою підвищеної уваги до нас оптових клієнтів. Звертаючись на наше виробництво, ви можете розраховувати на низьку справедливу ціну та співпрацю з однією з найкращих компаній у цьому сегменті виробничої діяльності.

Ми постійно підтримуємо певний запас типової продукції на складі, а також приймаємо замовлення на виробництво пакувальних пакетів, мішків та плівки на замовлення. Наші менеджери індивідуально підходять до потреб кожного клієнта, а якість виробів перевіряється перед відправкою для виключення шлюбу чи пересортування.

Щоб зробити замовлення пакувальних матеріалів, достатньо використовувати форму зворотного зв'язку на нашому сайті, скинути заявку електронною поштою або просто зателефонувати за контактними телефонами. Відправлення продукції здійснюється у межах України.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow