Великі пакети поліетиленові

26.11.21

Великі пакети поліетиленові

Великі пакети поліетиленові (під обої, коробки, штори)

Поліетиленові пакети: великі, маленькі, стандартної форми і виготовлені за індивідуальним замовленням - всі вони є одним з найпоширеніших видів поліетиленової упаковки.

Поліетилен активно використовується в різних видах господарської діяльності і став практично незамінний в торгівельній галузі. На касах, в аптеках, службах доставки, словом в будь-якій сфері побутового обслуговування застосовується хоча б одне з перерахованих виробів.

Переваги використання великих пакетів

Поліетиленова упаковка сама практична і зручна. Ось кілька причин, чому виробники рівно, як і покупці віддають перевагу саме поліетилену, а не паперовим пакетам або будь-якій інший тарі:

  • Водонепроникність. Здатність будь-якого виду поліетиленового матеріалу.
  • Еластичність, міцний, але досить добре розтягується, матеріал не рветься і має велику вантажопідйомність.
  • Зберігає привабливий зовнішній вигляд протягом тривалого часу і може використовуватися повторно, як мінімум 5 разів.

Великі поліетиленові пакети можна часто здивувати в продуктових бакалія, супермаркетах і будівельних магазинах. У великі місткі пакети з донною складкою і бічними фальцами, які створюють додатковий обсяг, легко помістяться коробки з взуттям, великі товари, такі як верхній одяг або штори, а також в них зручно переносити шпалери або габаритну поліграфічну продукцію. За рахунок своєї щільності та цупкості вони не пошкоджуються, не заламуються і не втрачають первинний зовнішній вигляд.

Якщо покупок не так вже й багато тоді вам цілком підійде звичайна «майка» середнього розміру. Але зазвичай ми заходимо за якимось конкретним товаром, а виходимо з двома сумками повними покупок. У такому випадки варто звернути увагу і відразу взяти більш місткий пакет.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow