Використання еко-сумок з логотипом для реклами

26.11.21

Використання еко-сумок з логотипом для реклами

Якщо ви шукайте ефективні рекламні носії для просування свого бренду, зверніть увагу на еко-сумки з логотипом - по-справжньому затребуваний товар серед широкого кола споживачів. На відміну від традиційних рекламних носіїв, промо-сумки з бавовни, спанбонду і інших матеріалів активно використовуються в повсякденному житті. Інформацію про бренд або послугу побачить велика кількість потенційних клієнтів завдяки «рекламним агентам» - людям, які з задоволенням будуть використовувати ваші фірмові еко-сумки з логотипом.

Переваги еко-сумок з логотипом

Завдяки практичності, зручності в експлуатації, функціональності, промо-сумки з задоволенням використовують в повсякденному житті люди будь-якого віку і статі. Сьогодні еко-сумки з тканини - це не тільки гідна альтернатива пластиковим пакетам, але і стильний аксесуар, що доповнює образ міського жителя. З ними відправляються на роботу, прогулянки, по магазинам, в спортзал, на пляж і навіть в подорожі. Вони завжди на виду, тому нанесення логотипу - це можливість масової реклами бренду, товарного знака.

Гарний, стильний і цікавий принт привертає увагу людей. З його допомогою звичайна річ стає індивідуальною (авторською), залучає нових клієнтів і утримує старих. Люди досить лояльно ставляться до реклами на еко-сумках, особливо якщо зображення на них нанесено професійно. Великий плюсом є значний термін служби, який досягається за рахунок використання міцних і надійних матеріалів.

Еко-сумки почали завойовувати популярність у українських споживачів завдяки поєднанню невисокої ціни і зручності використання. Для їх виготовлення, як правило, використовуються міцні, екологічно чисті і безпечні для здоров'я тканини. Вони дешевше інших промо-подарунків, а їх рекламний потенціал значно вище.

Реклама на еко-сумках

Замовлення промо-сумок з логотипом - це відмінна можливість для нових компаній і відомих  брендів розповісти про свою продукцію. Варіанти використання еко-сумок в рекламних цілях:

  • упаковка товарів в торгових точках;
  • роздача в якості презентів на промо-акціях, ділових заходах, семінарах та конференціях;
  • упаковка товарів службами доставки.

Промо-сумка в подарунок - продуманий маркетинговий хід. Логотип будуть бачити не тільки клієнти, але і інші люди на вулиці, в офісі, в торгових центрах. Непряма реклама досить дієва.

Зображення на еко-сумках може бути нанесено з однієї або з двох сторін. Найбільш часто для друку вибираються торгові марки, логотипи мережевих магазинів, назви брендів або зображення рекламованих об'єктів.

Замовити виготовлення високоякісних і недорогих сумок з логотипом можна в нашій компанії. Придбання еко-сумок з логотипом як бізнес-сувенір або промо-продукцію є одним з найбільш простих способів продемонструвати своїм клієнтам і партнерам, що ваша компанія відповідально ставиться до питань охорони навколишнього середовища.

Замовити еко-сумки з логотипом для реклами

Промо-сумки вважаються відмінним рекламним інструментом. І це не дивно, адже друк на них недорогий, але виконує важливу рекламну роль. Сумки з яскравими і красивими картинками залучають людей різного віку, роблячи з них потенційних клієнтів.

Виробнича компанія «Імпласт» пропонує виготовлення еко-сумок на замовлення з нанесенням логотипів, промо-інформації, слоганів і будь-яких інших зображень. Великий досвід в області виробництва рекламної пакувальної продукції і доступні ціни зроблять нашу співпрацю максимально вигідною для вас.

Компанія «Імпласт» здійснює нанесення логотипів і зображень на еко-сумки на своєму обладнанні, що гарантує терміни і якість виконання замовлення. Ми працюємо з різними видами матеріалів. Чекаємо на ваші замовлення.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow