Виготовлення пакетів з логотипом дешево

26.11.21

Виготовлення пакетів з логотипом дешево

Навіть невеликі фірми, тільки почавши свій бізнес, потребують власної реклами. Що говорити, про великі торгівельні компанії, які зацікавлені в просуванні свого бізнесу на тому чи іншому ринку. Друк реклами на пакетах - це недорогий, але добре працюючий спосіб просування. Дешеві поліетиленові пакети з логотипом вимагають невеликих вкладень, які окупляться досить швидко. Вартість реклами на пакетах невелика, проте при цьому спостерігається високий відгук.

Робота з оптовими замовленнями на виготовлення пакетів з логотипом є спеціалізацією нашої виробничої фірми. Наш досвід дозволяє нам виготовити досить недорогі пакети, а пропозиції занадто низьких цін від інших компаній повинні вас, безумовно, насторожити, адже часто «дуже дешево» виходить «неякісно».

Неадекватні способи зниження ціни на пакети з логотипом, коли страждає якість

Способів зниження ціни виготовлення пакувальних виробів та нанесення друку багато, але більшість з них призводять до зниження загального результату і якість, як правило, страждає.

Так, деякі виробники знижують ціну за рахунок дешевої сировини. Найдешевшою є так звана «вторинна» сировина, тобто поліетилен, який вже до того був використаний і знову вступив до переробку. Такий поліетилен, менш пластичний, не такий яркий, проте головний його недолік - він має своєрідний різких запах. Ті, хто стикався зі стійким неприємним запахом від поліетиленових пакетів з друком, в подальшому дзвонять на виробництво та запитують: «А ваші пакети сильно пахнуть?», а потім вже цікавляться ціною.

У разі використання дешевих фарб ймовірність різкого запаху буде ще вище. Навіть після тривалої сушки пакети будуть «пахнути». Крім того, для друку потрібна не тільки фарба, а ще й інші речовини, які називаються для стислості «хімією». З їх допомогою теоретично можна добитися хорошого зчеплення фарби з поліетиленовим пакетом (так званої адгезії), але для цього потрібна висока кваліфікація друкарів.

Сильно позначається на ціні пакетів і товщина виробів. Найчастіше для виготовлення пакетів з логотипом використовується поліетиленова плівка, що має товщину від 50 мікрон, а у деяких виробників вона буває значно меншою, а це означає, що такі дешеві поліетиленові кульки не прослужать довго та можуть порватися будь-коли. Щільність впливає не тільки на міцність, але і на зовнішній вигляд: тонкі пакети витягуються, виглядають більш прозорими, легше мнуться.

Виготовлення пакетів з логотипом якісно і недорого - це не міф

Фірмові пакети, які виготовляє на замовлення наше виробництво, незважаючи на свою доступну ціну, повністю відповідають усім вимогам, які висувають замовники, відрізняються відмінними характеристиками. Автоматизація процесів виробництва дозволяє випускати пакувальні вироби якісно і недорого. Крім того, зниження ціни ми добиваємося за рахунок оптових закупівель фарби і сировинних матеріалів та використання власного парку обладнання і складських приміщень.

Фарби для друку у нас використовуються імпортні, поліетилен - первинний. Устаткування надійне, функціональне, сучасне. Спосіб нанесення друку - флексографічний. Пакети з логотипом у нас в основному випускаються з поліетилену високого тиску та мають такі особливості:

  • щільність від 50 до 100 мкм;
  • вирубна, укріплена рейтером ручка;
  • донна складка знизу;
  • різні кольори поліетилену;
  • різні розміри виробів, які будуть зручні при їх експлуатації.

Ми переконані, що гарна якість друку і самої продукції, а також відповідальне, уважне ставлення до потреб замовників, контроль процесу виробництва дозволять нам утримати старих і нових клієнтів. Ми відповідаємо за свою роботу, нам важливо, щоб замовлення виконувався в обумовлені терміни, а замовникам подобалася наша продукція і цінова політика підприємства.

Наші правила виготовлення якісних і доступних пакетів виглядають так:

  • ніякої неякісної фарби;
  • використання первинного поліетилену, який закупається за оптовими цінами;
  • залучення тільки кваліфікованих фахівців;
  • закупівля витратних матеріалів оптом;
  • автоматизація і постійний контроль виробничого процесу, особливо в цеху флексодруку, які мінімізують виникнення бракованих виробів.

Ось п'ять секретів, які дозволяють нам пропонувати своїм клієнтам виготовлення пакетів з логотипом за цінами, нижче, ніж у конкурентів. Виготовлення фірмової пакувальної продукції на виробництві «Імпласт» надає широкі можливості для кожного клієнта:

  • вибір розміру, кольору, форми, дизайну;
  • створення оригінального фірмового дизайну пакувальних виробів;
  • вибору способу оплати і доставки;
  • можливість придбання пакетів з логотипом за помірною ринковою ціною;
  • допомога досвідчених дизайнерів у створенні фірмових пакетів;
  • повний спектр послуг з виготовлення індивідуальних поліетиленових кульків на замовлення.

Наші фахівці знають, як зробити пакети з логотипом якісними і привабливими в плані ціни для наших клієнтів.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow