Бахіли поліетиленові одноразові та їх переваги

26.11.21

Бахіли поліетиленові одноразові та їх переваги

Для підтримки чистоти в приміщеннях, медичних закладах, дитячих садках, лабораторіях потрібні недорогі засоби індивідуального захисту, найбільш поширеними є поліетиленові бахіли. Вони є одноразовими плівковими виробами, які щільно прилягають до взуття різних розмірів, запобігаючи контакту нижньої частини взуття зі підлогою.

Особливості одноразових бахіл із поліетилен

Як універсальні захисні пристрої для взуття, вони найчастіше використовуються в медичному середовищі, серед іншого: у лікарнях, медичних закладах та інших місцях, де потрібен ефективний захист від брудного взуття. Одноразові бахіли також дуже добре захищають від проникнення вологи як з підошви взуття, так і на взуття.

Бахіли мають універсальний розмір, завдяки їхній гарній еластичності, вони при необхідності тягнуться і підходять для маленьких та великих розмірів взуття різного типу. Зазвичай вони випускаються із міцного матеріалу синього кольору, мають проріз та спеціальну гумку.

Одноразові бахіли легко одягаються та знімаються. Міцна поліетиленова плівка забезпечує достатній бар'єрний захист від вологи та бруду. Нековзна та міцна підошва знижує ризик ковзання та падіння.

Споживання бахіл звичайними споживачами зростає під час зміни сезонів (восени, ранньою весною та в розпал зими), коли на взутті з'являється бруд і волога. Електрики, сантехніки, кабельні монтажники, реставратори, знищувачі жуків та багато інших підрядників використовують їх у будинках клієнтів, щоб ці приміщення залишалися якнайчистішими в процесі виконання ними своєї роботи. Крім того, бахіли часто носять у відділеннях невідкладної допомоги, операційних та лабораторіях.

Після використання поліетиленові бахіли просто викидаються як відпрацьовані витратні матеріали.

Переваги носіння бахили

Розглянемо причини, через які вашій організації необхідно закупити одноразові поліетиленові бахіли.

Так, вони запобігають попаданню та поширенню забруднень усередині приміщень та робочого простору, які можуть пошкодити підлогу, створити небезпеку занесення бруду та порушення стерильності та чистоти приміщень. Підрядники, такі як електрики та сантехніки, за допомогою одноразових бахіл можуть запобігти розповсюдженню звичайного бруду при вході та виході з будинку клієнта.

Відвідувачі, будь то медичних установ, офісних приміщень або приватних будинків, цінують увагу до деталей, рівень турботи та професіоналізм, виявлені персоналом, який вирішує використовувати бахили. Багато клієнтів мають конкретні особисті, медичні чи релігійні причини, що перешкоджають присутності взуття в будинку, і бахили пропонують розумну альтернативу, коли персонал може не знімати взуття. Крім того, клієнти гідно оцінять покращену чистоту, яку забезпечують бахіли, і, ймовірно, почуватимуться більш комфортно та безпечно в даному середовищі.

Одноразові бахіли допоможуть утримувати в чистоті взуття ваших співробітників за наявності забруднення в тих чи інших приміщеннях, де вони виконують роботу і зазнають впливу матеріалів, які можуть забруднити або пошкодити взуття. Так як бахіли забезпечують фізичний бар'єр між цими матеріалами, взуття залишається чистим, і заощаджується виробничий час персоналу.

Поліетиленові одноразові бахіли у нас доступні за дуже вигідною ціною. Вони мають універсальний розмір, адаптовані під усі види взуття. Якщо ви зацікавлені у закупівлі бахіл оптом для вашого бізнесу або для перепродажу, зв'яжіться з нашим відділом продажів.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow