Біо пакети: купити пакети, що розкладаються оптом у виробника

26.11.21

Біо пакети: купити пакети, що розкладаються оптом у виробника

Компанія «Імпласт» здобула хорошу репутацію завдяки наданню своїх якісних продуктів та послуг протягом тривалого часу. Ми йдемо назустріч нашим клієнтам та стежимо за сучасним трендом виготовлення пакувальних виробів, одним з яких є виробництво біорозкладної плівки та продукції на її основі.

Біо пакети, що випускаються на нашому виробництві, нейтральні для навколишнього середовища та придатні для повторного використання та переробки. Щоб підтвердити використання екологічно чистих матеріалів на наших продуктах, ми розміщуємо спеціальний значок на упаковці.

Особливості біологічних пакетів

У реаліях сучасного світу турбота про екологію є дуже важливим аспектом усієї людської діяльності. Щодня ми різними способами намагаємося дбати про чистоту природного середовища. Компанія «Імпласт» робить все можливе, щоб запропонувати вам широкий спектр проекологічних рішень.

Ми можемо додавати спеціальні добавки до продуктів із плівки або одночасно використовувати біорозкладні матеріали, завдяки чому прискорюється процес утилізації відпрацьованої упаковки під впливом факторів довкілля - світла та вологи. Біорозкладається добавка може бути додана в будь-який тип поліетиленових пакетів, що випускаються нами. Залежно від кількості та типу процес розкладання починається через кілька місяців або років після попадання їх на звалище. У будь-якому випадку, до початку процесу біорозкладання такі пакети не відрізняються за зовнішнім виглядом і на дотик від звичайних кульків.

Безперечною перевагою біопакетів з принтом є можливість їх багаторазового використання. Вони дуже довговічні, тому часто використовують як торгові мережі. Паперові пакети не завжди є гарним та зручним рішенням, особливо у дощову погоду. Внаслідок попадання вологи папір дуже швидко руйнується. У разі біорозкладних поліетиленових кульків ми впевнені, що під впливом вологи вони не будуть зруйновані.

Біо пакети дозволять вам створити позитивний імідж вашої компанії. Клієнти цінують компанії, які використовують екологічно чисті рішення.

Купити біорозкладні пакети оптом у виробника

Наше виробництво випускає пакувальну продукцію, як із традиційних полімерних матеріалів, так і з використанням біорозкладних плівок, що прискорюють розкладання пакетів після їх використання та попадання на звалища. Пластикові добавки, що розкладаються, дозволяють їм правильно розкладатися в залежності від рівня використання добавок.

У нас ви знайдете високоякісні, екологічні біопакети від маленьких до великих розмірів. Наші біорозкладні пакувальні вироби ідеально підходять для перенесення товарів, що купуються. Крім того, в процесі виробництва, як для звичайних, так і для біологічних пакетів ми можемо використовувати високоякісний флексодрук. Таким чином, ви можете отримати фірмові біологічні пакети з печаткою вашого логотипу.

«Імпласт» має достатній досвід: ми випускаємо біорозкладні пакети та здійснюємо оптові постачання цієї продукції по Україні. Ми можемо виготовити на замовлення біологічні пакети будь-якого розміру, товщини та типу. Залежно від потреб, ми можемо використовувати сучасні технології на основі різних доступних добавок. Приблизно через півтора року пакети з такою домішкою мають розпочати процес розкладання.

Ми є одним із провідних та професійних українських виробників та постачальників екологічно чистих біорозкладних пакетів в Україні, випущених у стаціонарних фабричних умовах. Ми запрошуємо вас скористатися нашими доступними послугами та замовити біологічні пакети оптом за найкращою ціною в Україні.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow