Біорозкладні пакети для торгівлі

26.11.21

Біорозкладні пакети для торгівлі

Торгівля, як жоден вид бізнесу, потребує належних пакувальних виробів. У зв'язку з недавніми нововведеннями у законодавстві та майбутнього обмеження на деякі види пластикових пакетів в Україні, торгові організації виявляють живий інтерес щодо альтернативної пакувальної продукції, яка не підпаде під майбутню заборону.

Біорозкладні пакети є відносно новинкою для українського ринку, але найближчим часом вони покликані прийти на зміну тонким і надтонким пластиковим пакетам.

Біорозкладні пакети для торгової діяльності

Наші біорозкладні та компостовані пластикові кульки - найкращий вибір при закупівлі пакетів для торгівлі. Завдяки інноваційному матеріалу ці екологічні пакети після використання схильні до біологічного розкладання в природних умовах. Біорозкладаються пакети доступні в багатьох стандартних модифікаціях, а також їх можна придбати на замовлення необхідних розмірів.

Переваги, які вони мають:

  • необхідна міцність та місткість;
  • відповідають екологічним стандартам;
  • не токсичні;
  • розмір та друк відповідає вимогам замовника;
  • можна вибирати товщину, габаритні розміри та їх колір;
  • дуже високий бар'єрний ефект проти проникнення бактерій, вірусів, спор та плісняви.

Якщо ваш товар належить до сфери здорового харчування або залучає покупців високого рівня, ми можемо використовувати екологічно чисті матеріали для виготовлення фірмової упаковки та підкреслити це у дизайні пакетів із логотипом. Сучасний споживач дбає про навколишнє середовище і очікує, що підприємства будуть застосовувати екологічно безпечні методи ведення бізнесу, особливо якщо ваш товар привертає увагу людей, які піклуються про навколишнє середовище. У цьому випадку, обирайте біорозкладні пакети.

Використання фальців для збільшення обсягу біорозкладних пакетів

Фальці - це сторона, що розширюється, або дно вашого пакета, що дозволяє звільнити більше місця. Якщо ви продаєте габаритний товар, якому потрібно більше місця, вибирайте пакети, що розкладаються з фальцями. Бічні або донні складки розкриваються при заповненні пакетів, додаючи «резервний» обсяг. Додатковий матеріал з обох боків або на дні розширюється до прямокутної форми.

Біорозкладні пакети з фальцями – відмінний варіант для торгівлі, оскільки дозволяє запакувати максимальну кількість покупок. При цьому ми підбираємо оптимальну товщину кульок, щоб пакувальні вироби були досить міцними. У складеному стані біорозкладні пакети займають мінімум місця. Це елегантний, ефективний та естетичний спосіб упаковки ваших продуктів.

Замовити біорозкладні пакети для магазину чи супермаркету

Чому ви повинні купувати біорозкладні пакети на фабриці «Імпласт»:

  • при виробництві біологічних пакетів ми використовуємо матеріали, що не завдають шкоди навколишньому середовищу;
  • ви завжди отримуєте широкий асортимент пакувальних виробів за найкращою ціною;
  • за рахунок належної кваліфікації ми прискорюємо весь процес узгодження замовлення, виробництва та доставки, тому ви зможете отримати пакувальну продукцію в мінімально можливі терміни;
  • де б ви не знаходилися в Україні, ми доставимо вам замовлені біорозкладні пакети точно вчасно.

Поряд з біорозкладними пакетами ви можете замовити у нас пакети з логотипом товщиною понад 50 мкм, еко сумки з логотипом, які не підпадатимуть під обмеження. Вся наша пакувальна продукція має фабричну якість, а завдяки відсутності посередників ви отримаєте найкращу ціну.

Таким чином, «Імпласт» забезпечить вашу торгову діяльність найкращими пакувальними рішеннями.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow