Біорозкладні пакети на замовлення оптом

26.11.21

Біорозкладні пакети на замовлення оптом

Біорозкладні пакети - це найкраще рішення для бізнесу, який піклується про навколишнє середовище. Пропонуючи нешкідливу упаковку своїм клієнтам, ви повідомляєте їм про те, що вам важлива якість, і ви поділяєте їхні цінності.

Пакети, виготовлені з екологічно чистої сировини, коштують дорожче, ніж вироби з традиційних пластикових матеріалів. Але важливо заздалегідь підготуватися до переходу на біорозкладні пакети, оскільки цього вимагає законодавство.

Якщо ви хочете відразу вирішити два завдання - придбати якісну пакувальну продукцію і прорекламувати себе, замовте виготовлення біорозкладних пакетів оптом з вашим логотипом. Це один з найбільш ходових варіантів реклами, безперечний спосіб довести свою увагу до проблем екології і лояльність до загальнолюдських цінностей.

Важливість переходу на біорозкладні пакети

Екологи давно привертають увагу до проблеми сміття, яке не розкладається. Поліетилен в незмінному вигляді лежить на звалищах протягом багатьох десятків років. Біорозкладні пакети - інноваційна пакувальна продукція. Ці вироби мають усі якості класичних пакетів: еластичність, стійкість до вологи, естетичний зовнішній вигляд, можливість нанесення на них рекламних зображень.

Пакети з біорозкладного матеріалу - екологічна альтернатива традиційній пластиковій упаковці. Їх зовнішні і експлуатаційні якості практично ідентичні, відмінність полягає лише в швидкості і простоті утилізації. У кожного типу такої упаковки є свої мінуси, а ось гідності у них спільні. Головним плюсом пакетів з матеріалів, що біорозкладаються, є, безсумнівно, збереження екології. При цьому їх використання дає ще одну не таку глобальну, але не менш важливу перевагу. Торговельні підприємства і компанії, які впроваджують екологічні продукти в бізнес, набувають довіру і значно збільшують число споживачів. Покупці охоче повертаються в такі фірми з двох причин:

  • щоб знову зробити внесок у збереження природи, для якого не потрібні зусилля;
  • дотримуючись принципу «якщо тут агітують за екологічно чисту упаковку, то і решта товару повинна бути нешкідливою».
  • Таким чином, головні переваги покупки біорозкладних пакетів:
  • нешкідливість для навколишнього середовища;
  • прийнятна вартість;
  • міцність і якість як у стандартних пакетів;
  • можливість заявити про себе, як про етичну компанію;
  • лояльність покупців.

Замовити біорозкладні пакети оптом

Наша компанія одна з перших в Україні почала виготовляти біорозкладні пакети з логотипом під замовлення. Такий вид рекламної продукції найближчим часом стане одним з найбільш затребуваних. Для підвищення впізнаваності ви можете замовити нанесення будь-якого зображення або логотипу на упаковку. Так як біорозкладні пакети за зовнішнім виглядом не відрізняються від звичайних пластикових кульків, ми радимо обов'язково додати напис, що ці пакети розкладаються в природі. Друк може здійснюватися на всіх видах пакувальних виробів, що випускаються нами.

В даний час купити біорозкладні пакети оптом в Україні для вас не буде проблемним, оскільки ви завжди зможете звернутися до нас, як до досвідчених виробників, які випускають високоякісну продукцію. Наша компанія пропонує купити біопакети в Україні оптом.

Крім того, вас, напевно можуть зацікавити міцні і місткі еко сумки з логотипом, розраховані на багаторазове використання. Щоб розрахувати вартість партії і замовити виготовлення біорозкладних пакетів, достатньо лише зателефонувати нам або скинути на електронну пошту попередню заявку.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow