Брендований скотч для вашого бізнесу

26.11.21

Брендований скотч для вашого бізнесу

Брендований скотч - це додатковий спосіб, який дозволить вам презентувати і вигідно виділити вашу компанію серед інших, додавши їй солідності. Крім прямого призначення скотча для захисту від розкриття упаковок з продукцією при її транспортуванні, брендована пакувальна стрічка перетворить вашу упаковку в ефективний засіб для просування бізнесу.

В недалекому минулому скотч з логотипом коштував дорого, але часи змінюються і зараз послуга з виготовлення брендованої пакувальної стрічки доступна для будь-кого, крім того вона користується все більшою популярністю, можливо це один із самих економічних і універсальних видів реклами.

Як брендований скотч буде допомагати вашому бізнесу

Заміна старого виду скотча на варіацію фірмової пакувальної стрічки високої якості буде впливати на прибутковість вашої компанії. Так, якщо ви врахуєте всі деталі, аж до самих незначних моментів, і оформите замовлення на виготовлення брендованого скотча в нашій компанії, то отримаєте пакувальні вироби, які миттєво вплинуть на поліпшення іміджу вашої компанії. Крім того, це прискорить процес розпізнавання товару при доставці, знизить відсоток крадіжок на складах.

Використання фірмового скотчу з логотипом на асоціативному рівні продемонструє вашим клієнтам високий статус вашої компанії, елітарність обслуговування, створюючи відчуття приналежності до категорії VIP-клієнтів.

Додаткове згадка ніколи не буває зайвою для продуктів компанії і допоможе розширити коло нових клієнтів. Правильний дизайн зробить упаковку більш привабливою і інформаційно-насиченою. Він повинен враховувати фірмовий стиль вашої компанії, сприяючи візуальному пізнанню і запам'ятовуванню.

Рекламні акції – це прекрасний привід для виготовлення клейкої стрічки з логотипом і підтримання організації. Скотч з логотипом допомагає відобразити оригінальність і яскравість компанії, нанести будь-яку необхідну вам інформацію, слоган компанії, адреси, телефони, логотип або інше зображення на ваш вибір. Постійними покупцями цієї продукції виступають компанії в самих різних областях бізнес-співтовариств.

Щоб скотч з логотипом дійсно виконував усі поставлені цілі, замовляти його варто у перевіреного виробника, з новітнім обладнанням, яке використовує хорошу клейову основу.

Замовити брендований скотч для вашого бізнесу

Прагнучи зберегти індивідуальність і бездоганну репутацію, власники компаній шукають способи зробити упаковку не тільки зручною, але і красивою. Замовити скотч - це раціональне рішення і відмінний маркетинговий хід.

Компанія «Імпласт» пропонує широкий асортимент матеріалів, в тому числі скотч з будь-яким логотипом. Звернувшись до нас, кожен клієнт має право розраховувати на:

  • відмінну якість продукції;
  • чітке дотримання термінів виготовлення;
  • індивідуальний підхід з урахуванням побажань клієнтів до готових виробів;
  • доступні ціни на весь товар (ми є самостійним виробником, працюємо без посередників).

Продукція компанії «Імпласт», перш ніж відправитися до замовника, проходить кілька ступенів контролю якості, тому можливість потрапляння до клієнта бракованої партії виключається.

Підкресліть індивідуальність вашого товару за допомогою оригінальної упаковки: звертайтеся в компанію «Імпласт», де вас чекають теплий прийом і уважне обслуговування.

Замовляючи послугу з виготовлення клейкої стрічки, ви отримаєте відповідь на всі ваші запитання. Ми докладно опишемо особливості пакувальних виробів, що випускаються у нас, підберемо персональну пропозицію, порівняємо ціни, допоможемо визначитися з тиражем, довжиною, шириною, товщиною, кольором стрічки і її типом.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow