Брендовані пакети у Харкові

26.11.21

Брендовані пакети у Харкові

Компанія Імпласт пропонує послуги з виготовлення брендованих пакетів у Харкові. Шовкотрафаретний друк найприйнятніший вид друку логотипу на брендованих пакетів. Невеликі партії компенсуються високою якістю зображення. Ви хочете, щоб ваша упаковка вигідно відрізнялася від конкурентів? Ми знаємо, що потрібно для просування вашої торгової марки!

Чому так популярно замовляти брендовані пакети? Справа не лише в індивідуалізмі та матеріальній можливості купити «дорожче». Таким чином, ви робите свій бізнес більш пізнаваним і при цьому не витрачаєте гроші на дорогу додаткову рекламу.

Гарні та міцні брендовані пакети з блискучого матеріалу з яскравим логотипом та надійними ручками – це символ піклування про споживача та успішність вашої фірми. Нова організація, що має канцелярію, роздаткові матеріали і в тому числі брендовані пакети та упаковки, мимоволі викликає у нас інтерес і довіру.

Замовляючи для свого магазину пакети у фірмовому стилі, ви не лише підтримуєте загальну концепцію свого бізнесу та вибудовану маркетингову модель, а й купуєте матеріал для пакування.

Давай, не відставай – пакети купуй!

Все, навіть маленькі магазинчики і великі мережі прагнуть створити свою атмосферу, що запам'ятовується, для залучення платоспроможних відвідувачів. Брендовані пакети мають низку переваг у порівнянні зі звичайними серійними пакетами:

  • Яскрава обгортка брендованого пакету, що запам'ятовується, привертає уваги і несе інформацію про товар або послугу.
  • Якість поліетилену та друку дозволяє використовувати пакет повторно, кілька разів після покупки, що в рази збільшує їхню рекламну цінність.
  • Фірмовий брендований пакет створює вашій торговій марці особливий статус.
  • Брендований пакет як вияв індивідуальності. Звичайний поліетиленовий пакет може стати полем для творчості.

Брендований пакет – чи він коштує своїх грошей

Чи потрібно переплачувати за друк на поліетиленовому пакеті? Упаковка нашого часу це 50% успіху, ціна розглядається покупцем вже під першим враженням від товару, а якість можна перевірити повною мірою лише після придбання. Наявність власних брендованих пакетів робить вашу справу бізнесом нового покоління. Ви не просто надаєте покупцеві кульок для транспортування покупок, а ділитеся з ним частиною корпоративної культури, даєте можливість долучитися до чогось елітарного, так би мовити «для обраних», відчути себе особливим, важливим та значущим. Але, по суті – це все лише добре спланований і успішно приведений в дію маркетингових хід. Націлений насамперед на залучення нової аудиторії споживачів. Брендований пакет – запорука успішних продажів та постійних клієнтів.

Замовити брендовані пакети в Харкові

Якщо ваша фірма знаходиться у Харкові, ви можете звернутися до офісу компанії Імпласт для замовлення виготовлення брендованих пакетів. Або ми можемо доставити готовий товар по Харківській області та всій території України, зручним для вас способом.

Ми виготовимо потрібний вам обсяг пакетів з логотипом протягом кількох днів з моменту повної оплати або часткової передоплати кінцевої вартості та затвердження макета для передачі на виробництво.

Для оформлення заявки ви можете скористатися онлайн-формою на сайті або зателефонувати менеджеру з продажу. Ми надамо безкоштовну консультацію та допоможемо визначитися з вибором матеріалу для майбутнього брендованого пакету. Якщо хочете, щоб наші співробітники прорахували для вас приблизну вартість готового тиражу надрукованих пакетів, вам достатньо надати кількість штук у партії, варіант зображення та його колірну гаму, а також параметри бажаного виробу (висота, ширина, щільність, варіант виконання ручки, наявність бічних та донних фальців).

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow