Біопакети з логотипом замовити на виробництві

26.11.21

Біопакети з логотипом замовити на виробництві

Зараз дуже актуальним питанням є захист навколишнього середовища, і ваш бізнес може допомогти у цьому, якщо ви замовите у нас біопакети з логотипом. Ми є постачальниками біорозкладних пластикових пакетів, а також звичайних кульок та пакувальних виробів. Виробництво «Імпласт» виробляє фірмові біопакети з печаткою логотипу оптом відповідно до потреб замовників.

Особливості біопакетів

Біорозкладаються пластикові пакети виготовляються з плівки, що містить добавки, що біорозкладаються. Так, плівка зі спеціальними компонентами екструдується у нас на фабриці і потім перетворюється на пакети або упаковку, які мають якість, що біорозкладається. Біопакети протягом передбачуваного терміну служби експлуатуються як звичайні пластикові пакети, а після попадання на звалище розкладаються на діоксид вуглецю, воду та біомасу.

Ці біорозкладні пластикові кульки руйнуються швидше при утилізації, ніж звичайні поліетиленові пакети. Такі екологічно чисті пластикові пакети називаються оксобіорозкладними. Вони чудово підходять для демонстрації навколишнім певного екологічного повідомлення або просто тому, що ваша компанія дбає про охорону навколишнього середовища.

Якщо ви хочете підвищити впізнаваність бізнесу, важливо продумати дизайн, який може ефективно залучити споживачів. Виготовлення індивідуальних біопакетів із нанесенням друку дозволить вам отримати упаковку з гарно надрукованим логотипом або торговою маркою, які можуть допомогти підвищити інтерес та обізнаність споживачів щодо вашого бізнесу.

Замовити виготовлення біопакетів з логотипом

Ми можемо виготовити за індивідуальним замовленням біопакети, на які за допомогою флексодруку будуть нанесені ваші фірмові атрибути. Наші кульки виготовляються із безпечного для харчових продуктів матеріалу.

Поліетиленові пакети із принтом не просто ідеальні для маркетингу. Вони є популярним вибором для упаковки, тому що виготовлені з міцного пластику, який може забезпечити оптимальний захист вмісту. Покупки, що переносяться в поліетиленових пакетах, роблять транспортування зручнішим для споживача і менш дорогим для продавця. Пластик також є водонепроникним, що може забезпечити безпеку продуктів або предметів у негоду або в інших вологих або вологих умовах.

У порівнянні з іншими матеріалами, поліетиленові пакети є більш доступним варіантом упаковки і максимально практичним у використанні. Крім того, пластикові біопакети відповідають формі та розміру предметів, що означає, що їх можна використовувати для пакування та контакту з будь-якими видами продуктів. Дійсно, фірмові поліетиленові пакети є універсальними і можуть вмістити різні предмети різних форм і розмірів. Друк назви компанії та бренду на біопакетах робить їх найбільш оптимальним рішенням для комерційного використання.

Максимізуйте свої маркетингові зусилля за допомогою фірмових біопакетів. Спеціально виготовлені пакувальні вироби можуть мати надрукований логотип, назву компанії, вказівку її місцезнаходження, контактних номерів та іншої відповідної інформації. Вони бувають різних розмірів та різних кольорів, щоб відповідати необхідному колірному рішенню. Ви також можете запросити індивідуальний колір, який відповідає кольоровій палітрі вашого бренду.

Зверніться до спеціалістів компанії «Імпласт», щоб ми змогли допомогти вам у виготовленні необхідних біопакетів з логотипом.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow