Де краще використовувати пакети майка

26.11.21

Сучасний світ неможливо уявити без поліетиленових пакетів. Більшість людей користуються ними щодня при поході в магазин, на роботі чи навчанні. Вони є настільки звичним елементом побуту, що багато хто навіть не надає їм значення. А між тим, вони навіть можуть служити відмінним рекламним носієм, що інформує широку аудиторію про діяльність вашої компанії.

Досягнення цієї мети найбільш актуально для торгових мереж, тому що всі великі магазини використовують брендовані пакети майка. Левова частка кульків, що зберігаються в наших будинках, - саме з продуктових супермаркетів або магазинів одягу. І на кожному з цих виробів є логотип.

Чому використовують пакети майка

Сьогодні пакети-майки є одним з найбільш популярних видів пакувальної продукції. Така популярність обумовлена в першу чергу співвідношенням ціни і якості даних пакетів, а універсальність їх використання зробила даний вид пакувальної продукції фактично незамінним в різноманітних галузях професійної та побутової діяльності людини.

Пакети майка універсальні, так як вони мають досить широку сферу застосування і можуть бути використані для:

  • розфасовки товарів харчової та нехарчової груп,
  • упаковки харчових продуктів в магазинах,
  • упаковки будь-яких товарів невеликого розміру при їх реалізації,
  • в закладах швидкого харчування, а також ресторанах і кафе та інше.

При необхідності фахівці торгово-виробничої компанії «Імпласт» готові забарвити пакети в будь-який колір. Також на пакувальну продукцію можливе нанесення логотипу вашої компанії або ж іншого зображення будь-якого рівня складності. Ваші клієнти завдяки брендованим пакетам, які вони будуть виносити з придбаним товаром з вашого магазину або супермаркету, будуть вас безкоштовно рекламувати. Найбільш поширеними вважаються пакети майка білого кольору з нанесеним логотипом. Для їх виготовлення у нас використовується флексодрук.

Таким чином, якщо ви вирішите скористатися можливостями наших виробничих потужностей, ваші пакети майка набудуть індивідуальності і будуть запам'ятовуватись, що забезпечить для вашої компанії конкурентні переваги.

Замовити якісні пакети майка у компанії «Імпласт»

Використання високоякісної сировини та новітніх технологій дозволяє фахівцям компанії «Імпласт» випускати пакувальну продукцію, що відповідає високим сучасним стандартам. Поліетилен низького тиску, який використовується при виробництві даного виду пакувальних матеріалів, характеризується більш високою міцністю в порівнянні з гранулами високого тиску.

Пакети майка, що виготовляються нами, незважаючи на невелику товщину поліетилену, здатні витримати значну вагу. Дана пакувальна продукція надійна і практична, а це дуже важливо, бо якщо пакет покупця порветься по дорозі з магазину - це завдасть серйозної шкоди вашій репутації.

Ми здійснюємо виробництво найрізноманітнішої пакувальної продукції і завжди відстежуємо поточний попит в даному сегменті ринку. Незалежно від цілей придбання пакетів-майок, ви можете скористатися нашими послугами.

Виробничі потужності компанії оснащені новітнім обладнанням, тому ми здатні якісно і в стислі терміни виконати будь-яке замовлення. Компанія «Імпласт» не обмежує своїх замовників щодо обсягів оптових партій продукції. Ми прекрасно розуміємо, що навіть невеликі магазини зацікавлені в пакетах високої якості, оскільки сучасні вимоги до рівня обслуговування клієнтів досить високі. Використовуйте переваги якісних пакувальних матеріалів від нашої компанії, які дозволять вам організувати свою професійну діяльність.

Хочете дізнатися вартість вашого тиражу?
Заповніть форму нижче і ми надішлемо прорахунок вартості тиражу зручним для Вас способом
arrow